Best Sound Editing. Hi-tech ήχος που σε βγάζει ασπροπρόσωπο!

Περίληψη: Η μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου, πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δεν έχουν μείνει παρά λίγες μέρες,...

Η μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου, πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δεν έχουν μείνει παρά λίγες μέρες, μέχρι να ανάψουν οι προβολείς, να στρωθούν... στρέμματα κόκκινου χαλιού, οι λιμουζίνες να γυαλιστούν και οι γνωστοί αστέρες της μεγάλης οθόνης να ρίξουν στα καλλίγραμμα κορμιά τους τα πανάκριβα υφάσματα, κομμένα και ραμμένα δια χειρός κορυφαίων μοδίστρων εκ Παρισίων, Μιλάνου, Νέας Υόρκης και Λονδίνου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι... υπομονή μέχρι τότε, και βέβαια, να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά για την ολονυκτία που θα ακολουθήσει! Εμείς εδώ στα Public συνεχίζουμε, όμως, τις βραβεύσεις προϊόντων, σε μια προσπάθεια να "κοροϊδέψουμε" τον εαυτό μας πως ανοίγουμε κι εμείς ένα φάκελο και αναφωνούμε με τρεμάμενη φωνή: "...and the winner is..." Στην κατηγορία "Καλύτερος Ήχος" λοιπόν, έχουμε να βραβεύσουμε 2 συν 2 προϊόντα, τα οποία μας... άρεσαν ιδιαιτέρως! Πάμε!

Φορητά ηχεία

Ε, ναι λοιπόν. Μας αρέσει! Μας αρέσει πολύ! Και ξέρουμε γιατί. Είναι αυτό το design, αυτή η όψη του, που (παρα)θυμίζει ενισχυτή ηλεκτρικής κιθάρας, φέρνοντας στο νου μας παλιές ροκ συναυλίες. Και βέβαια μιλάμε για το Marshall Woburn, τι ερώτηση είναι αυτή! Είσοδοι optical, RCA, 3,5mm και Bluetooth 4.0, μαύρο σώμα, χρυσό φινίρισμα και αυτοί οι περιστροφικοί διακόπτες που σου φωνάζουν να τους πας στο... 11! Ok, υπάρχουν κι αυτοί που μεγάλωσαν με Star Wars και Alien, και θέλουν κάτι πιο... διαστημικό. Μην ανησυχείς, κι εμείς μαζί είμαστε. Επομένως, δε θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους το sci-fi δημιούργημα της JBL που ακούει στο όνομα "Boombox". Ασύρματο, αδιάβροχο, με μπαταρία λιθίου και σχεδίαση που θα κόλλαγε ακόμη και στη γέφυρα του Enterprise! [gallery link="file" columns="2" size="full" ids="57523,57524"]

Ακουστικά κεφαλής

Ε, τώρα τι; Θα ασχολούμαστε με... ψείρες; Αν θες να ακούσεις σοβαρά μουσική, θες ακουστικά που αγκαλιάζουν το αυτί σου. Και τι καλύτερο από τα Bose QuietComfort 35 II, με σύστημα Noise Cancelling, σύνδεση Bluetooth (και NFC), αλλά και μικρόφωνο για να μπορείς να απαντήσεις τυχόν κλήση χωρίς να φαίνεσαι σαν να είσαι έτοιμος να... δαγκώσεις το smartphone σου. Σε ένα κοντινό μα διαφορετικό επίπεδο, τα Sony Overhead 1000X έχουν να παρατάξουν την κορυφαία τεχνολογία της Sony, με ψηφιακό noise cancelling, προσαρμοζόμενο στις συνθήκες που βρίσκεσαι, αυτόματη μείωση της έντασης αν θες να ακούσεις κάτι, μικρόφωνο, αλλά και ειδικό σύστημα μετάδοσης μουσικής μέσω Bluetooth, για ασύγκριτης ποιότητας ήχο! [gallery link="file" columns="2" size="full" ids="57526,57525"] Εμείς τα δώσαμε τα βραβεία μας! Τώρα, περιμένουμε να δούμε και τα original στο Dolby Theatre, σε λίγες μέρες!