Christmas countdown: Διάλεξε το καλύτερο laptop!

Περίληψη: Έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα κι εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; Αν θες να βάλεις...

Έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα κι εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; Αν θες να βάλεις ένα καινούριο laptop μέσα στην κάλτσα του Άγιου Βασίλη ή έστω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε για κάποιον δικό σου είτε για εσένα, τότε σπεύσε προτού είναι αργά! Στο Public θα βρεις το τέλειο laptop για να περάσεις αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων, με πολύ παιχνίδι και ψυχαγωγία!

Μην πανικοβάλλεσαι, όμως! Για να βρεις γρήγορα και εύκολα αυτό που σου ταιριάζει, εμείς σου έχουμε διαλέξει μερικά από τα καλύτερα laptops της αγοράς, τα οποία σου παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως!

HP Pavilion 15-bc405nv

Μη μπερδεύεσαι με τους κωδικούς της HP, το laptop είναι άψογο και θα σου πούμε τα… συστατικά του. Επεξεργαστής ο Core i5 8300H της Intel, μαζί με 8GB RAM DDR4, κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1050 Ti με 4GB GDDR5 VRAM, οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης Full HD και δύο δίσκους, έναν SSD 128GB για το λειτουργικό και έναν συμβατικό 1TB για τα δεδομένα σου! Σε συνδυασμό με την τιμή του, είναι άψογος!

Dell Inspiron 3576

Αν θέλεις κάτι λίγο πιο ισχυρό, ο Dell είναι αυτό που θέλεις. CPU Intel Core i7 8550U, 8GB RAM DDR4, κάρτα γραφικών AMD Radeon 520, οθόνη 15,6 ιντσών Full HD, σκληρός δίσκος SSD 256GB, το μηχάνημα είναι ιδανικό για κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο για ταχύτητα επεξεργαστή για πιο «σοβαρές» δουλειές, αν και δεν υστερεί και στο gaming! Και παίρνεις δώρο οθόνη!

HP Notebook 15-da0101nv

Ανεβαίνοντας κατηγορία βρίσκουμε έναν ακόμη HP, αυτή τη φορά με επεξεργαστή Intel Core i7 7500U συνοδεία 8GB μνήμης DDR3, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX130, οθόνη 15,6 ιντσών και σκληρό δίσκο 256GB SSD NVMe. Το πακέτο αποτελεί μια τέλεια λύση για κάθε χρήση με έφεση σε επαγγελματικές εφαρμογές με απαιτήσεις.

Asus FX504GE-E4062T

Μην ψαρώνεις με το μακρόσυρτο όνομα· το laptop είναι gaming. Αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα… περιττεύουν αλλά θα τα πούμε για να ξέρεις. Κράτα σημειώσεις: επεξεργαστής Intel Core i7 8750H, 8GB RAM DDR4, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050 Ti με 4GB GDDR5 VRAM, δύο σκληροί δίσκοι, ένας SSD στα 128GB και ένας συμβατικός στο 1TB, οθόνη Full HD στις 15,6 ίντσες, φωτιζόμενο keyboard και δυνατό σύστημα ψύξης. Χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο;

HP Spectre X360

Το τελευταίο μοντέλο για σήμερα είναι ένα… κάμπριο. «Convertible» όπως το λένε οι φίλοι μας οι αμερικανοί. Διαθέτει touch screen και διπλώνει ώστε να το χρησιμοποιείς ως laptop ή ως tablet, ενώ είναι και πανάλαφρο. Κι όμως, έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7 8550U και 8GB DDR4 RAM αλλά και σκληρό δίσκο SSD στα 256GB. Η οθόνη του είναι 13,3 ίντσες Full HD, αφής. Αν είσαι κι εσύ… road warrior, τότε αυτό είναι το laptop που ψάχνεις!

Για ό,τι άλλο θελήσεις, μπες στο public.gr ή πέρνα μια βόλτα από το κοντινότερό σου κατάστημα Public και θα βρεις… τα πάντα!