Δήμητρα Διδαγγέλου, Λευτέρης Μπούρος, Νίκος Ζ. Κομνηνός και Στέφανος Ξενάκης έρχονται στο Public!

Περίληψη: Το Public συνεχίζει τις επιτυχημένες εκδηλώσεις με αγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς και αυτόν τον Ιούλιο!

Το Public και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν, την Παρασκευή 3/7 στις 20.00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Διδαγγέλου, «Ευγνωμοσύνη: Για μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση». Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η Ιωάννα Ρίζου, επισκέπτρια υγείας, MSc, υπ. διδάκτωρ Leiden University, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χαλανδρίου. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχει και ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Το Public και οι εκδόσεις Bell σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λευτέρη Μπούρου, «Το Χέρι του Νεκρού», τη Δευτέρα 6/7 στις 20:00. Θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Βαγγέλη Γιαννίση.

Το Public και οι εκδόσεις Καστανιώτης σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ζ. Κομνηνού «Η Σπίθα», την Πέμπτη 9/7 στις 20:00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Νίκο Κουρμούλη, δημοσιογράφο και κριτικό λογοτεχνίας, για το νέο του βιβλίο.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 18.30 και για 2 ώρες ο Στέφανος Ξενάκης θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος στο χώρο του αναγνωστηρίου (3ος όροφος) για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Το Δώρο 2».