Ετοίμασε το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για σένα και την οικογένεια σου

Περίληψη: Οι γιορτές πλησιάζουν! Ανακάλυψε 5 cookbooks κορυφαίων σεφ για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για το γιορτινό τραπέζι.

Χαρούμενοι άνθρωποι, φωτεινοί δρόμοι, τζάκια αναμμένα, τραγούδια σε κάθε γειτονιά, ευχές γεμάτες ελπίδα. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που μας δημιουργούνται, αναφωνώντας τη λέξη «Χριστούγεννα». Οικογένειες μαζεμένες σε ένα σπίτι μετά από καιρό, μεγάλες μαζώξεις με φίλους και πολλά πυροτεχνήματα. Εσύ πως θα περάσεις τις φετινές γιορτές;

Η καλύτερη επιλογή για μέρες σαν και αυτές είναι χαλάρωση και φαγητό στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα. Και αν δυσκολεύεσαι για το τι μενού θα έχεις, μην ανησυχείς. Τo Public είναι εδώ για να σου δώσει ιδέες από μία μεγάλη γκάμα βιβλίων με συνταγές, για να καλύψεις κάθε γούστο. Από χορτοφαγικά γεύματα, μέχρι γλυκά σα να τα πήρες μόλις από το ζαχαροπλαστείο, θα τα βρεις όλα εδώ. Ας ξεκινήσουμε την εξερεύνηση!

Πίτες από χέρι του Κωστή Κωστάκη

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις συνταγές με αγνά υλικά, συνταγές από όλον τον ελλαδικό χώρο, δημιουργημένες με αγάπη και μεράκι. Είτε προτιμάς πίτες ταψιού, είτε στο τηγάνι, αυτό το βιβλίο αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Risotti του Πάνου Ιωαννίδη

Φέτος, ίσως ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από κλασικές συνταγές με μακαρόνια και ρύζι, και να δοκιμάσεις το ταλέντο σου, δημιουργώντας ένα γευστικότατο ριζότο, παρέα με τον Πάνο Ιωαννίδη. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις απλές, πεντανόστιμες αλλά και εορταστικές συνταγές για το πιο νόστιμο ριζότο!

Μαγειρεύω εποχές της Γωγώς Παπαδιονυσίου/MamaTsita

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις 4 διαφορετικές κατηγορίες από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις όποια συνταγή εσύ επιθυμείς, χωρίς κρυφά υλικά και μυστικά tips. Μαγείρεψε σαν τη MamaTsita, επιλέγοντας φαγητά, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Ξύπνησες με χειμερινή διάθεση; Οι χειμερινές συνταγές σε περιμένουν. Μήπως ξύπνησες με φθινοπωρινή διάθεση; Και αυτής της κατηγορίας οι συνταγές σε περιμένουν!

Δε Κούκμπουκ της Μαριλού Παντάκη/Madame Ginger

61 λαχταριστές και πανεύκολες συνταγές για όλους, σε ένα μόλις βιβλίο! Ένα βιβλίο ιδανικό για όλους τους χορτοφάγους, αλλά και αυτούς που αγαπούν τη μεσογειακή διατροφή. Νόστιμες, εύκολες και θρεπτικές συνταγές σε περιμένουν στις σελίδες του. Αν αποφάσισες ότι φέτος τις γιορτές θες να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό μενού, αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από το ράφι σου!

Σχολείο Ζαχαροπλαστικής του Χρήστου Βέργαδου

Ολοκλήρωσε το γιορτινό τραπέζι σου με ένα ή και πολλά περισσότερα γλυκά. Άλλωστε με τις 80 διαφορετικές συνταγές που περιέχονται στο βιβλίο του Χρήστου Βεργάδου, δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

Ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις νέες γεύσεις, μέσα από τα βιβλία κορυφαίων σεφ. Η ομάδα του Public, σου εύχεται καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, ηρεμία και πολλή αγάπη. Καλή χρόνια σε όλους, με ανανεωμένη διάθεση και πολλούς νέους και δημιουργικούς στόχους!