«Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» / Μία βιογραφία που θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα

Περίληψη: Από την αβέβαιη καθημερινότητα στην κορυφή του ΝΒΑ! Η ιστορία του Γιάννη είναι πραγματικά μοναδική. Η βιογραφία «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» τη φέρνει στην επιφάνεια.

Δύο φορές MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, καλύτερος αμυντικός της σεζόν 2019-2020, 5 φορές All-Star και πλέον πρωταθλητής του ΝΒΑ και MVP των τελικών του 2021! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει μόλις στα 26 του χρόνια να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, παραμένοντας μάλιστα πιστός στην ομάδα που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και οδηγώντας τους Bucks στην απόλυτη επιτυχία. Κι όλα αυτά είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας του Γιάννη - ποιος ξέρει τι ακόμα επιτυχίες επιφυλάσσει το μέλλον του; Στην περίπτωση του Γιάννη όμως, το μέλλον, όσο λαμπρό κι αν προμηνύεται, είναι λιγότερο ενδιαφέρον από το παρελθόν. Η πορεία του κορυφαίου μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ θα μπορούσε να είναι παραμύθι ή ταινία. Γι’ αυτό και η πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» μας ενθουσίασε, γιατί αποτελεί μία συγκλονιστική ματιά στην εξέλιξη του Γιάννη μέσα στα χρόνια.

«Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» – Λίγα λόγια για το βιβλίο


Το βιβλίο «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» είναι μία συναρπαστική βιογραφία του MVP των Milwaukee Bucks που καταγράφει το ταξίδι του από τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας μέχρι την απόλυτη καταξίωση στο NBA. Οι πιθανότητες δεν ήταν ποτέ με το μέρος του. Γιός μεταναστών στην Ελλάδα που πάλευε πάντα να βοηθήσει την οικογένειά του. Οικονομική και βιοποριστική πραγματικότητα που δεν του επέτρεπε να κάνει μεγάλα όνειρα. Ακόμα και το ταλέντο του άργησε να φανεί, καθώς ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα 13 του.

Ο Γιάννης όμως κατάφερε να ξεπεράσει τις πιθανότητες και να επιτύχει πράγματα που έμοιαζαν ακατόρθωτα. Μετά από μερικές σεζόν στο Φιλαθλητικό, έφυγε κατευθείαν για draft στο ΝΒΑ, όπου επιλέχθηκε στη θέση 15 από τους Bucks. Από εκεί και πέρα, η σκληρή δουλειά τον έκανε κάθε μέρα και καλύτερο, οδηγώντας τον σήμερα μέχρι και την κορυφή του αθλήματος.

Η ιστορία του Γιάννη δεν χωρά σε λίγες παραγράφους. Η βιογραφία «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» είναι αυτή που μπορεί να ρίξει φως στα highlights και τα lowlights της ζωής του. Το έργο αυτό επιμελήθηκε ο Ισπανός αθλητικογράφος Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας. Η βιογραφία του Γιάννη κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κάκτος. Η ιστορία του Greek Freak απευθύνεται σε κάθε αναγνώστη, φίλαθλο ή μη. Η δύναμη και το κίνητρο της ιστορία της ζωής του Γιάννη θα αποτελέσει έμπνευση για όλους όσους διαβάσουν αυτό το βιβλίο.

Διαγωνισμός «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία»


Το Public και οι εκδόσεις Κάκτος χαρίζουν σε δέκα (10) τυχερούς ισάριθμα (10) αντίτυπα του βιβλίου «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας Ιστορία» μετά από κλήρωση. Για να διεκδικήσεις ένα από αυτά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 4 Αυγούστου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!