Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton πλησιάζει! Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα;

Περίληψη: Το Netflix ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου. Μέχρι τότε, τα βιβλία της σειράς θα σε βάλουν ξανά στο κλίμα.

Το Bridgerton προστέθηκε στο Netflix τα Χριστούγεννα του 2020 και μέσα σε λίγες μέρες έγινε η πιο επιτυχημένη παραγωγή της πλατφόρμας μέχρι εκείνη τη στιγμή, με περισσότερες από 80 εκατομμύρια προβολές. Από τότε υπάρχουν άλλες σειρές που το έχουν ξεπεράσει, αλλά το ενδιαφέρον για το Bridgerton παραμένει αμείωτο! Και φυσικά, με τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει δεύτερη σεζόν, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες.

Video Duration
0:51

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, οι πρωταγωνιστές της σειράς ανακοίνωσαν στους fans πως η δεύτερη σεζόν του Bridgerton έρχεται στις οθόνες μας στις 25 Μαρτίου 2022. Σε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες δηλαδή! Στα νέα επεισόδια οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι αλλάζουν χέρια. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες θα είναι ο Anthony Bridgerton, αδερφός της Daphne, και η Kate Sharma, ένας νέος χαρακτήρας που θα δούμε για πρώτη φορά στη δεύτερη σεζόν. Στο ρόλο του Anthony Bridgerton παραμένει ο Jonathan Bailey, ενώ την Kate Sharma υποδύεται η Simone Ashley, την οποία γνωρίσαμε στο Sex Education. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχουμε ακόμα από το Netflix, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για να μάθεις τι θα γίνει στη δεύτερη σεζόν.

Το Bridgerton βασίζεται στη σειρά βιβλίων της Julia Quinn, οπότε δεν χρειάζεται να φτάσουμε στις 25 Μαρτίου για να ανακαλύψεις της συνέχεια. Η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, «The Viscount Who Loved Me», το οποίο κυκλοφορεί πλέον με νέο εξώφυλλο εμπνευσμένο από την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά. Στα ελληνικά θα το βρεις με τον τίτλο «Ο ιππότης που αγάπησε». Τι γίνεται λοιπόν στο δεύτερο βιβλίο της σειράς; Πάμε να το αναλύσουμε αφού πρώτα σε προειδοποιήσουμε πως ότι διαβάσεις παρακάτω θα είναι σχεδόν σίγουρα spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Bridgerton.

Στον δεύτερο τόμο της σειράς βιβλίων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» ακολουθούμε την ιστορία του Anthony Bridgerton, μεγαλύτερου αδερφού της Daphne. Σε αυτό το βιβλίο, και κατά συνέπεια και στη δεύτερη σεζόν της σειράς, πλησιάζει η ώρα για τον Anthony να παντρευτεί και μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη επιλέξει τη μέλλουσα σύζυγό του. Τα πράγματα δεν θα κυλήσουν και τόσο ομαλά, με την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του Anthony, Kate, να βάζει συνεχώς εμπόδια στο γάμο. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ξαφνικά ο Anthony και η Kate θα φιληθούν! Θα έχει ευτυχή κατάληξη για κάποιον αυτή η ιστορία άραγε;

Διψάς για ακόμα περισσότερο Bridgerton; Τότε ανακάλυψε όλα τα βιβλία της σειράς «Οικογένεια Μπρίτζερτον» στα καταστήματα Public και το Public.gr! Λίγες μέρες πριν τις 25 Μαρτίου μην ξεχάσεις να κάνεις και ένα rewatch του πρώτου κύκλου και έτσι δεν θα έχεις χάσει τίποτα μέχρι την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων.