Το Netflix έφτιαξε το δικό του Book Club!

Περίληψη: Με το Netflix Book Club η άποψη σου για τις ταινίες και τις σειρές του Netflix θα είναι…ολοκληρωμένη!

Αν σκεφτείς πόσες επιτυχημένες σειρές και ταινίες του Netflix βασίζονται σε βιβλία θα αντιληφθείς ότι…δεν είναι και λίγες! Πρωτότυπα σενάρια και έντονοι χαρακτήρες κάνουν τη μετάβαση από την σελίδα στην οθόνη, όπως ακριβώς έγινε με το “Bridgerton”, το “The Queen’s Gambit” και το “To All The Boys”. Τώρα το Netflix, σε συνεργασία με το Starbucks, επιχειρεί να φτιάξει το δικό του Book Club το οποίο βασίζεται σε αυτή τη λογική, δηλαδή το πέρασμα από τον γραπτό στον…εικονικό κόσμο!

Στο νέο project του Netflix θα επιλέγεται κάθε μήνα ένα νέο βιβλίο το οποίο αργότερα θα κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα, με τη γνώριμη μορφή που όλοι ξέρουμε! Έτσι τα μέλη του Book Club, θα μπορούν να διαβάσουν, να δουν και να εξερευνήσουν, εξονυχιστικά θα λέγαμε, την κάθε ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, η Uzo Aduba, η σταρ του “Orange Is The New Black”, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, θα είναι η οικοδέσποινα του Book Club, θα ανακοινώνει στους αναγνώστες τις μηνιαίες επιλογές βιβλίων, θα ανοίγει θέματα συζήτησης και θα δίνει αποκλειστικό περιεχόμενο για το τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές, με μια κούπα καφέ Starbucks! Οι ανακοινώσεις του μήνα θα συνοδεύονται με συνομιλίες των δημιουργών, των ηθοποιών αλλά και των συγγραφέων των βιβλίων.

Video Duration
1:38

Η φράση «Ναι αλλά το έχεις διαβάσει το βιβλίο;» ζωντανεύει στο Netflix Book Club στις 16 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix των Η.Π.Α. και στο Youtube channel του Netflix. Η Uzo Aduba δηλώνει τρομερά ενθουσιασμένη αφού είναι και αυτή μια Book Lover!

Το Netflix Book Club θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Νοεμβρίου, με το μυθιστόρημα της Nella Larsen,Passing”, του 1929. Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Rebecca Hall και με πρωταγωνίστριες την Tessa Thompson και την Ruth Negga, γνωρίζουμε την ιστορία αγάπης δύο μαύρων γυναικών που μπορούν να περάσουν σαν λευκές στη Νέα Υόρκη κατά την εποχή της Αναγέννησης του Χάρλεμ της δεκαετίας του 1920. Η ταινία θα βγει στην streaming πλατφόρμα την ίδια ημέρα! 

Αν είσαι ήδη ένας θαυμαστής του νέου project του Netflix και θες να γίνεις μέλος σε μια πραγματικά τεράστια λέσχη, μπορείς να μπεις στον ιστότοπο του Netflix Book Club, να εγγραφείς μέσω email και να λάβεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να βυθιστούμε στη δημιουργικότητα και να δούμε από «κοντά» πως ένα βιβλίο... ζωντανεύει και περνάει στην μεγάλη οθόνη. 

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις νέες εξελίξεις!