Bill Bryson / Το σώμα: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός - Κερδίστε 5 αντίτυπα!

Περίληψη: Η πιο εκπληκτική ιστορία είναι αυτή του σώματός μας - ετοιμάσου να την διαβάσεις από τον σπουδαιότερο σύγχρονο αφηγητή, τον Bill Bryson!

Ο αμερικανός Bill Bryson έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο για τα γεμάτα πρωτοτυπία και χιούμορ ταξιδιωτικών εντυπώσεων βιβλία του. Αυτή τη φορά κάνει ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο γνώριμο - αλλά ταυτόχρονα και τόσο άγνωστο - σώμα μας. Όπως περιγράφει και ο ίδιος, «είμαστε απείρως πιο πολύπλοκοι και θαυμαστοί, και συχνά πιο μυστηριώδεις, απ’ ό,τι είχα ποτέ υποψιαστεί».

Στο νέο του βιβλίο «Το σώμα: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός», ο Bryson μας ταξιδεύει, με την μοναδικά ευφυή και διασκεδαστική του γραφή, στο θαύμα του ανθρώπινου σώματος. Με κατανοητό τρόπο και όχι με επιστημονικούς όρους, μας παρουσιάζει όλα τα εκπληκτικά μυστικά που κρύβονται στο σώμα μας και στη νευρολογική του σύσταση ενώ μας εξηγεί και τη μοναδική του ικανότητα να αυτοθεραπεύεται. 

Είναι, σαν να λέμε, ένα εμπεριστατωμένο εγχειρίδιο για να εξερευνήσεις και να κατανοήσεις το σώμα σου και τις δυνατότητές του - αλλά με έναν τρόπο εθιστικό και γεμάτο χιούμορ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από εντυπωσιακά επιστημονικά δεδομένα, θα μάθεις άγνωστες λεπτομέρειες για την ανατομία του σώματός σου και θα γελάσεις με συναρπαστικές ιστορίες.

Video Duration
10:21


Θα μάθεις πράγματα, όπως:

Αν σας αποσυναρμολογήσουμε, είστε πραγματικά τεράστιοι. Αν κάποιος ίσιωνε και τέντωνε τους πνεύμονές σας, θα κάλυπταν ένα γήπεδο του τένις και οι αεραγωγοί μέσα τους θα έφταναν από το Λονδίνο μέχρι τη Μόσχα. Το μήκος όλων των αιμοφόρων αγγείων θα αγκάλιαζε τη Γη δυόμισι φορές.

Οι πρώτες σελίδες από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου βρίσκονται εδώ, αν θέλεις να τις ξεφυλλίσεις.

Με περισσότερα από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, εμείς ευχόμαστε το δικό σου αντίτυπο να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου (και στο σώμα σου!).

Το Public χαρίζει σε πέντε (5) τυχερούς ισάριθμα (5) αντίτυπα του βιβλίου «Το σώμα: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός». Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Νίκη Τουλούμη
Πέτρος Ζύμαρης
Νίκος Λιούνης
Αλίκη Ρεμούνδου
Δημήτρης Τσάκος 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!