Παιδικά βιβλία δραστηριοτήτων για τις διακοπές από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Περίληψη: Ψάχνεις τρόπους να απασχολήσεις δημιουργικά τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι; Οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν τρεις πολύ καλές ιδέες για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η πολύμηνη ξενοιασιά του καλοκαιριού είναι ένας από τους λόγους που τα παιδιά αγαπούν αυτή την εποχή. Ο ελεύθερος χρόνος τους μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά, αρκεί να τους χαρίσετε το κατάλληλο βιβλίο. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφόρησαν φέτος μία σειρά βιβλίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία είναι γεμάτα με μια μεγάλη ποικιλίας από εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για τις διακοπές!

Το βιβλίο «Είμαι 3 και πάω διακοπές» απευθύνεται στα μικρότερα παιδιά, ηλικίας 3-4 ετών. Στις ηλικίες 4-5 ετών ταιριάζει καλύτερα το βιβλίο «Είμαι 4 και πάω διακοπές». Μαζί κυκλοφορεί και το «Είμαι 5 και πάω διακοπές», το οποίο δημιουργήθηκε για παιδιά 5-6 ετών. Κάθε ένα από τα βιβλία περιλαμβάνει δεκάδες δραστηριότητες ειδικά κατασκευασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αντίστοιχων ηλικιών. Μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων τα μικρά παιδιά θα αναπτύξουν δεξιότητες, θα βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει και θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με πολλούς τρόπους.

Τι δραστηριότητες θα βρουν τα παιδιά στα βιβλία; Στα διάφορα φύλλα δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα σχεδιάσουν, θα αντιστοιχήσουν, θα χρωματίσουν. Μέσα από τις σελίδες θα μάθουν σχήματα, γράμματα, λέξεις κι αριθμούς, θα γνωρίσουν νέα ζώα και θα πάρουν ιδέες για καλοκαιρινές ασχολίες. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει και μία ενότητα αφιερωμένη στις κατασκευές. Τα παιδιά θα συνεχίσουν να εξερευνούν τη δημιουργικότητά τους παίρνοντας ιδέες για τη δημιουργία παιχνιδοκατασκευών αφού κλείσουν το βιβλίο.

Το θέμα και των τριών βιβλίων είναι οι διακοπές, οπότε σε όλες τις σελίδες επικρατεί μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Κάθε σελίδα είναι γεμάτη από καλοκαιρινές εικόνες, καλοκαιρινά σχέδια, καλοκαιρινές ιδέες για δραστηριότητες. Απόκτησε τα βιβλία «Είμαι 3 και πάω διακοπές», «Είμαι 4 και πάω διακοπές», «Είμαι 5 και πάω διακοπές», και δώσε στα παιδιά την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά αυτό το καλοκαίρι. Στο σπίτι, στο εξοχικό, στο νησί ή στο βουνό – όπου κι αν σας βρει το καλοκαίρι, τα παιδιά θα περάσουν όμορφα και δημιουργικά το χρόνο τους!