P.S. I Still Love You: Τον Φεβρουάριο στο Netflix!

Περίληψη: Yes! Η Lara Jean επιστρέφει στις οθόνες μας! Το Netflix έχει αναλάβει την κινηματογραφική μεταφορά των τριών βιβλίων της Jenny Han και σύντομα έρχεται η δεύτερη ταινία «P.S. I Still Love You»!

Το original περιεχόμενο είναι, καθώς φαίνεται, πρώτο μέλημα του Netflix και κάθε χρόνο οι in-house παραγωγές αυξάνονται. Τον Φεβρουάριο θα έρθει στην πλατφόρμα μια ακόμα πρωτότυπη δημιουργία, η ρομαντική κωμωδία «P.S. I Still Love You»!

Video Duration
1:44


Αν το όνομά της κάτι σου θυμίζει, είναι γιατί η νέα ταινία αποτελεί sequel ενός ακόμα πρωτότυπου έργου, του «To All the Boys I've Loved Before», που είχε κυκλοφορήσει το 2018. Το φετινό sequel, ωστόσο, δεν θα είναι το τελευταίο «επεισόδιο» της ιστορίας, καθώς το Netflix προγραμματίζει και τρίτη ταινία, για να ολοκληρώσει την τριλογία. Το δεύτερο μέρος της θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Και όταν λέμε original, δεν εννοούμε ότι η ιστορία είναι γραμμένη from scratch. Η τριλογία του Netflix βασίζεται στα νεανικά βιβλία της αμερικανίδας συγγραφέα Jenny Han. Η πρώτη ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο «To All the Boys I've Loved Before» με το «P.S. I Still Love You» να το ακολουθεί. Το τρίτο βιβλίο στη σειρά είναι το «Always and Forever, Lara Jean» με το Netflix να έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα και του αντίστοιχου μέρους. Ωστόσο δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιωμένη ημερομηνία για αυτό το release...

Λίγα λόγια για την ιστορία που θα δούμε οσονούπω: Στο δεύτερο σκέλος της ιστορίας, λοιπόν, η φαντασία της Lara Jean γίνεται πραγματικότητα. Η σχέση που υποδυόταν πως έχει με τον Peter δεν είναι πια μόνο ένα «θεατρικό». Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι αρκετά πιο πολύπλοκη από ό,τι την είχε φανταστεί. Μεγαλύτερο...αγκάθι στη σχέση της αποδεικνύονται οι παλιοί έρωτες, οι οποίοι επιστρέφουν για να κάνουν τη ζωή του νέου ζευγαριού πολύ μπερδεμένη.

Η Jenny Han άντλησε έμπνευση για τα βιβλία της από τη ζωή της. Όταν η ίδια ήταν ακόμη έφηβη, συνήθιζε να γράφει ερωτικά γράμματα προς τα αγόρια που την ενδιέφεραν, χωρίς όμως να τα στέλνει ποτέ. Η Lara Jean από την άλλη, το λογοτεχνικό της alter ego, δεν είχε την ίδια τύχη. Στο πρώτο βιβλίο, «To All the Boys I've Loved Before», όλα τα γράμματά της κατέληξαν στους παραλήπτες τους. Στο δεύτερο, με τίτλο «P.S. I Still Love You», τα γράμματα δεν σταματούν να επηρεάζουν τη ζωή της.

Αν θες να ακολουθήσεις κι εσύ την ιστορία της Lara Jean, μπορείς να περιμένεις την ολοκλήρωση της τριλογίας από το Netflix. Διαφορετικά, επισκέψου σήμερα ένα κατάστημα Public ή το public.gr και βρες και τα τρία βιβλία της σειράς!