Public Book Society: Μαζί διαβάζουμε καλύτερα!

Περίληψη: Το Public παρουσιάζει την πρωτοβουλία Public Book Society, μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης που θα «τρέχει» με τις φροντίδες του Βαγγέλη Προβιά, συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής.

Στo Public έχουμε αδυναμία στο βιβλίο: φροντίζουμε την γκάμα μας συνεχώς, ενισχύοντάς την με ελληνικούς και ξενόγλωσσους τίτλους, και στήνουμε δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, θέλοντας να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους βιβλιόφιλους, είτε στα καταστήματα είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου.

Και πειραματιζόμαστε ασταμάτητα! Έτσι φέτος αποφασίσαμε να στήσουμε μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης, το Public Book Society, που θα «τρέχει» με τις φροντίδες του Βαγγέλη Προβιά, συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής. Τι το διαφορετικό θα έχει αυτή η λέσχη; Δύο φορές τον μήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, για τρεις ώρες, άνθρωποι του βιβλίου, συγγραφείς, εκδότες, συντονιστές και δεινοί αναγνώστες θα συζητούν για τα βιβλία που μας ενθουσιάζουν και μας συγκινούν.

Οι θεματικές ενότητες πολλές: αστυνομικά μυθιστορήματα, κλασικά και σύγχρονα έργα της LGBTQ+ λογοτεχνίας, βιβλία που εξετάζουν τη σχέση μας με το περιβάλλον (nature & ecology writing), καθώς και συζητήσεις αφιερωμένες σε συγκεκριμένους συγγραφείς. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα!

 

Το πρώτο πρόγραμμα του κύκλου θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog και στη σχετική ομάδα στο Facebook για όλα τα νεότερα του Public Book Society!