«You Love Me» / Η συνέχεια της σειράς βιβλίων πίσω από το You του Netflix

Περίληψη: Πριν κυκλοφορήσει ο τρίτος κύκλος του You στο Netflix, διάβασε το «You Love Me», το νέο μυθιστόρημα στη σειρά βιβλίων της Caroline Kepnes που ενέπνευσε την τηλεοπτική σειρά.

Το ψυχολογικό θρίλερ You επιστρέφει στη μικρή οθόνη τον Οκτώβριο. Η τρίτη σεζόν της καθηλωτικής σειράς του Netflix θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου. Η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια τα οποία θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα για να τα κάνεις binge όποτε θες. Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, η σειρά You βασίστηκε στα βιβλία της Caroline Kepnes και το ίδιο θα συμβεί και με τον τρίτο κύκλο. Αν δεν μπορείς με τίποτα να περιμένεις την κυκλοφορία των νέων επεισοδίων, το «You Love Me» κυκλοφορεί ήδη για να σου χαρίσει τη γερή δόση θρίλερ που αναζητάς!

Βιβλίο και σειρά αποκλίνουν στο περιεχόμενό τους, οπότε το ένα δεν θα σου μειώσει καθόλου το ενδιαφέρον για το άλλο. Ξεκινώντας από τη σειρά, ο Joe Goldberg είναι παντρεμένος με την Love και μόλις έχουν αποκτήσει ένα γιό, τον Henry. O εμμονικός χαρακτήρας του Joe συνεχίζει να κατευθύνει τις πράξεις του. Μόνο που και η Love δεν θα μείνει αμέτοχη αυτή τη φορά και δεν θα αφήσει τίποτα να της χαλάσει το όνειρο της τέλειας οικογένειας. Ο Penn Badgley και η Victoria Pedretti παραμένουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ από την ερχόμενη σεζόν θα δούμε και την Saffron Burrows, που υποδύεται την Dottie Quinn, να έχει μόνιμο ρόλο στη σειρά. Παρακάτω μπορείς να δεις το trailer της τρίτης σεζόν.

Video Duration
2:36


Στο βιβλίο τώρα, o Joe ακολουθεί μία διαφορετική πορεία. Δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση με την Love και γι’ αυτό θα αφήσει πίσω του για πάντα τη ζωή στην πόλη. Θα φύγει από το Los Angeles για να μετακομίσει σε ένα μικρό νησί των βορειοδυτικών πολιτειών της Αμερικής. Εκεί θα γνωρίσει την Mary Kay DiMarco, την οποία θα ερωτευθεί  αμέσως. Μόνο που η Mary Kay έχει ήδη μία γεμάτη ζωή. Και εδώ όμως, οι εμμονικές τάσεις του Joe οδηγούν τις αποφάσεις και τις ενέργειές του. Ο Joe θέλει να αποκτήσει οικογένεια πάση θυσία.

Όπως βλέπεις, οι δύο ιστορίες έχουν βασικές διαφορές. Όπως συνέβη και με τις προηγούμενες σεζόν της σειράς όμως, οι ιστορίες της Caroline Kepnes είχαν επίδραση επάνω στους χαρακτήρες της σειράς ακόμα κι αν το σενάριο είχε αλλάξει. Πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του You λοιπόν, απόκτησε το «You Love Me» για να δεις πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας του Joe στο τρίτο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων της Caroline Kepnes και να προετοιμαστείς για τα νέα επεισόδια που έρχονται στις 15 Οκτωβρίου.