Το «Bone» του Jeff Smith έρχεται στο Netflix σε κινούμενα σχέδια!

Περίληψη: Η πολυαγαπημένη (και πολυβραβευμένη) σειρά κόμικ «Bone» θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη - και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!

Τα τρία ξαδέρφια Bone, ο Fone Bone, ο Phoney Bone και ο Smiley Bone φεύγουν από την πόλη τους, την Boneville. Έτσι ξεκινά η ιστορία των πολύ αγαπημένων κόμικ «Bone» του Jeff Smith, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1991.

Τα σχέδια του Smith μπορεί να μοιάζουν απλοϊκά και παιδικά, όμως η δημιουργία του απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Τα συναισθήματα και η γλώσσα σώματος των χαρακτήρων μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αντιληπτά από τον αναγνώστη ακόμα και μέσα από τις ασπρόμαυρες σιλουέτες των κόμικ. Η σχεδίαση μπορεί να είναι απλή, αλλά η ιστορία έχει μεγάλο βάθος, σε σημείο που το περιοδικό Time χαρακτήρισε τη σειρά κόμικ Bone ως «το ίδιο περιεκτική με τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, αλλά πολύ πιο αστεία».

Η σειρά Bone έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και τώρα ετοιμάζεται να μεταπηδήσει σε νέο μέσο. Από το βιβλίο θα περάσει στην τηλεόραση. Η γνωστή σε όλους streaming υπηρεσία Netflix ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Bone» για τη μικρή οθόνη. Την ανακοίνωση έκανε ο λογαριασμός «See What’s Next» του Netflix στο Twitter. Σε αυτό τον λογαριασμό ανακοινώνονται οι μελλοντικές προσθήκες στην πλατφόρμα.

Δεν περιμένουμε, πάντως, το Bone να φτάσει σύντομα στις οθόνες μας. Το μόνο που ανακοίνωσε το Netflix είναι πως το Bone θα γίνει παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Καμία περαιτέρω λεπτομέρεια δεν είναι αυτή τη στιγμή γνωστή, οπότε δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι παραγωγοί, ποιοι οι δημιουργοί, πότε θα γίνει η κυκλοφορία και άλλα βασικά ζητήματα... Για όλα τα νεότερα stay tuned στο Public Blog!