«Δόκτωρ ύπνος»: Το sequel της «Λάμψης» στη μεγάλη οθόνη!

Περίληψη: Η μεγάλη επιστροφή στους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες της «Λάμψης» είναι γεγονός. Μόνο που τώρα ακολουθούμε τον μεσήλικα (πλέον) Ντάνι Τόρανς...

Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, έπειτα από 40 χρόνια, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μια θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως «λάμψη»...


Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω ονόματα; Κάπως έτσι ξεκινάει η ταινία «Δόκτωρ ύπνος» από τον Στίβεν Κινγκ, το πολυαναμενόμενο sequel του «The Shining», που παίρνει τη σκυτάλη για να συνεχίσει την ιστορία. Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, η Ρεμπέκα Φέργκουσον και η πρωτοεμφανιζόμενη Κάιλι Κάραν πρωταγωνιστούν στο μεταφυσικό θρίλερ, που έχει έντονα στοιχεία mind game. 

Πρόκειται για έναν επικό πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό, μια αιματηρή, μεγαλειώδη ιστορία που θα συναρπάσει τα εκατομμύρια των αφοσιωμένων αναγνωστών της «Λάμψης» και θα ικανοποιήσει κάθε νεοφερμένο στο σύμπαν του έργου του Κινγκ.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Μάικ Φλάναγκαν και η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Doctor Sleep» ή, στα ελληνικά, «Δόκτωρ ύπνος».


Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, Νταν και Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει - για πρώτη φορά με τέτοια ζέση- τις δικές του δυνάμεις, να αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Video Duration
2:25


Η ταινία κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους! Για να μπείτε στο κλίμα, βρείτε το ομότιτλο βιβλίο σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr και προετοιμαστείτε για μια ιστορία με έντονες συγκινήσεις!