La Fille de Vercingétorix: Η συλλεκτική έκδοση του νέου Asterix αποκλειστικά στο Public!

Περίληψη: Η επαναστατημένη έφηβη Adrenaline είναι η πρώτη ηρωίδα στην ιστορία του Asterix δια χειρός Jean-Yves Ferri και Didier Conrad...

Οι περιπέτειες του Αστερίξ, του Οβελίξ, του Πανοραμίξ και όλου του υπόλοιπου γαλατικού χωριού, που σθεναρά αντιστέκεται στον Καίσαρα, κάνουν παρέα σε μικρούς και μεγάλους πάνω από 60 χρόνια. Τα κόμικς που δημιούργησαν ο René Goscinny και ο Albert Uderzo έφτασαν αισίως τα 38, με το τελευταίο να αποκαλύπτεται μόλις πριν λίγες ημέρες και να συνοδεύεται από μια μεγάλη έκπληξη. Για πρώτη φορά στην εξηνταετή ιστορία του Αστερίξ, πρωταγωνιστής θα είναι ένα έφηβο κορίτσι!


Ο πρωτότυπος τίτλος του νέου βιβλίου των περιπετειών του Αστερίξ είναι «La Fille de Vercingétorix» και το όνομα αυτής, Adrenaline. Η «Αδρεναλίνη», λοιπόν, φτάνει στο χωριό των Γαλατών ψάχνοντας προστασία από τους Ρωμαίους. Όπως και κάθε άλλη έφηβη, όμως, η Adrenaline δεν φημίζεται για την υπομονή της. Ο επαναστατικός της χαρακτήρας κάνει τα πράγματα δύσκολα για τον Αστερίξ και τον Οβελίξ, που έχουν αναλάβει να την προστατέψουν.


Η ιστορία και η εικονογράφηση του νέου βιβλίου έχουν γίνει από τους Jean-Yves Ferri και Didier Conrad αντίστοιχα. Το «La Fille de Vercingétorix» είναι το τέταρτο βιβλίο που δημιουργούν μαζί. Για να μπορέσει να αποδώσει πειστικά μια έφηβη του 50π.Χ., ο Ferri έπρεπε να επινοήσει μια νεανική διάλεκτο της εποχής, που θα έδινε στην Adrenaline «φωνή» διαφορετική από τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Από πλευράς σχεδιασμού, ο Didier Conrad επέλεξε να δώσει στην Adrenaline ένα αρκετά στριφνό ύφος, που να ταιριάζει με την ηλικίας της.


Το «La Fille de Vercingétorix» θα το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr! Για τους μεγάλους fans του μικρού γαλατικού χωριού, το Public εξασφάλισε κάτι περισσότερο: ην συλλεκτική έκδοση του «La Fille de Vercingétorix», που κυκλοφορεί σε μόλις μόλις 1.100 αντίτυπα! Αν την θες κι εσύ στη συλλογή σου, φρόντισε να την αποκτήσεις πριν εξαντληθεί!