«Postscript»: Ο διάδοχος του «P.S. I Love You» είναι εδώ!

Περίληψη: Έχουμε καταπληκτικά νέα για ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα love stories στον κόσμο: Το sequel του «P.S. I Love You» είναι γεγονός!

Μερικές φορές χρειάζεται να διαβάσεις δύο - ακόμη και τρεις φορές - την ίδια πρόταση, για να σιγουρευτείς ότι αυτό που διαβάζεις δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας σου. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την ανακοίνωση του sequel του «PS, I Love You», που τιτλοφορείται «Postscript».

Η συγγραφέας Cecelia Ahern, ονομαστή για τις ρομαντικές ιστορίες της, ανακοίνωσε μέσω Twitter, τον Μάρτιο που μας πέρασε, ότι καταφθάνει η συνέχεια του διεθνούς best-seller της και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Έχουν περάσει ήδη 15 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου, 12 από την ταινία και κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε την ευκαιρία να «ακούσει» ξανά για τη Holly και τον Gerry.

Μάλλον ούτε η ίδια η συγγραφέας το περίμενε, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν έβρισκε λόγο να συνεχίσει την ιστορία της Holly, όσο κι αν το ζητούσαν οι φανατικοί αναγνώστες και θεατές. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όμως, κάτι άλλαξε, όπως μοιράστηκε. Η όλη ιδέα γεννήθηκε όταν άρχισε να σκέφτεται όλα εκείνα που προετοιμάζουν και κάνουν οι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που αφήνουν πίσω. Και κάπως έτσι όλα ξανάρχισαν... 

Εδώ και έναν μήνα, λοιπόν, έχει φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων η πολυαναμενόμενη συνέχεια,το «Postscript». Λίγα λόγια για την ιστορία: Μεταφερόμαστε επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Gerry και έξι χρόνια από το τελευταίο του γράμμα στην αγαπημένη του Holly. Κι εκεί που νομίζει ότι έχει βάλει σε μια σειρά τη ζωή της, η Holly δέχεται την πρόσκληση για βοήθεια από μια ιδιαίτερη ομάδα, μια ομάδα ανθρώπων που εμπνεύστηκαν από τα γράμματα του Gerry και έχουν δημιουργήσει ένα γκρουπ το PS, I Love You Club. Ενώ στην αρχή η Holly, απρόθυμα, θα ξεκινήσει να δημιουργεί σχέσεις με αυτό το γκρουπ, στην πορεία θα καταλάβει ότι ένα καινούριο ταξίδι, γεμάτο νέα μαθήματα, ξεκινάει. Ήρθε η ώρα να καταλάβει πώς είναι να αγαπάς κάποιον... για πάντα!

Ήδη οι κριτικές για το βιβλίο έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ενώ η Cecelia Ahern στο παρακάτωω video, εύχεται να το αγαπήσουμε, έστω στο μισό, απ’ όσο εκείνη το αγάπησε... 

Video Duration
5:19

To Public χαρίζει σε τρεις (3) τυχερούς από ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου. 

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο Public Blog.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μαρία Περδίκη

Κώστας Ανήκουρος

Μάγδα Τσαλακάκη