Βάζουμε τα audiobooks στην ζωή σου μαζί με το Bookvoice.gr!

Περίληψη: Σε συνεργασία με το Bookvoice.gr φέρνουμε τα audiobooks! Και σου κάνουμε δώρο το πρώτο audiobook για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα βιβλία με νέο τρόπο!

Ωραία δεν θα ήταν να μπορείς να διαβάζεις βιβλία όσο οδηγείς; Όσο τρέχεις στο διάδρομο του γυμναστηρίου ή κάνεις ποδήλατο; Όσο κάνεις τις δουλειές του σπιτιού; Τέλεια θα ήταν, όχι απλά ωραία! Και τα audiobooks σου δίνουν ακριβώς αυτή τη δυνατότητα. Πατάς play κι ακούς να σου αφηγούνται το βιβλίο που ανυπομονούσες τόσον καιρό να διαβάσεις αλλά δεν έβρισκες χρόνο. Με τα audiobooks δεν χρειάζεσαι έξτρα χρόνο, μπορείς να τα ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου πολύ εύκολα. Πιο εύκολα από ποτέ για την ακρίβεια καθώς πλέον συνεργαζόμαστε με την πλατφόρμα Bookvoice.gr για να μπορείς να αποκτήσεις audiobooks όπως ήδη αποκτάς τα αγαπημένα σου βιβλία, μέσα από το Public.gr!

Τα πλεονεκτήματα των audiobooks

Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα το είπαμε ήδη από την αρχή. Αν σου φαίνεται ότι δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο για να διαβάσεις, τα audiobooks σε βοηθούν να απολαύσεις το βιβλίο παράλληλα με άλλες δραστηριότητες. Είναι επίσης πιο εύκολο να έχεις ανά πάσα στιγμή μαζί σου ένα βιβλίο (ή πολλά) και να ακούσεις ένα κεφάλαιο. Το βιβλίο «ζει» στο κινητό σου και δεν χρειάζεται να κουβαλάς το αντίτυπό σου πάντα μαζί για να το διαβάσεις. Παράλληλα, η αφήγηση μπορεί να προσδώσει μία επιπλέον διάσταση στο περιεχόμενο. Ένα audiobook υψηλής ποιότητας παραγωγής με ένα εκφραστικό αφηγητή επαυξάνει την εμπειρία του βιβλίου.

Public × Bookvoice και μπαίνεις στον κόσμο των audiobooks

Η ποιότητα της αφήγησης παίζει τεράστιο ρόλο στην απόλαυση ενός audiobook, όπως μόλις είπαμε. Αποφασίζοντας να φέρουμε τα audiobooks στο Public.gr, λοιπόν, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την κορυφαία πλατφόρμα ελληνικών audiobooks Bookvoice.gr για να έχεις έτσι την καλύτερη εμπειρία. Στο Bookvoice θα ανακαλύψεις βιβλία από κορυφαίους αφηγητές. Περισσότεροι από 145 αγαπημένοι Έλληνες συγγραφείς, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, μουσικοί και πολλές ακόμα αγαπημένες προσωπικότητες διαβάζουν βιβλία κάθε είδους. Στους τίτλους του Bookvoice χαρίζουν τις φωνές καλλιτέχνες όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Άρης Σερβετάλης, η Μαρία Καβογιάννη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Πέμη Ζούνη, η Κατερίνα Λέχου, ο Δημήτρης Καταλειφός και πολλοί ακόμα.

Για να φτάσουν όλες αυτές οι φωνές με την καλύτερη ποιότητα στα ακουστικά σου, το Bookvoice διαθέτει υπερσύγχρονα studio ηχογράφησης και μία έμπειρη ομάδα ηχοληψίας. Και φυσικά δεν λείπει η μεγάλη ποικιλία επιλογών. Το Bookvoice συνεργάζεται με δεκάδες εκδοτικούς οίκους για να σου προσφέρει επιλογές από όλες τις λογοτεχνικές κατηγορίες, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους συγγραφείς. Το Bookvoice έχει 2 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά των audiobooks με περισσότερα από 30.000 κατεβάσματα. Σήμερα η πλατφόρμα μετράει περισσότερους από 500 τίτλους, από 31 εκδοτικούς οίκους.

Σου κάνουμε δώρο το πρώτο audiobook

Η συνεργασία μας με το Bookvoice ξεκινά με ένα δώρο από εμάς σε εσένα! Μέσα από 3 απλά βήματα σου χαρίζουμε το πρώτο σου audiobook. Για να αποκτήσεις δωρεάν ένα audiobook, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα Audiobooks του Public.gr και να επιλέξεις τον τίτλο που σε ενδιαφέρει. Έπειτα έρχεται το 2ο βήμα, όπου συμπληρώνεις το email σου. Μετά πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή του Bookvoice.gr και να κάνεις εγγραφή με την ίδια διεύθυνση email που μόλις συμπλήρωσες παραπάνω. Αυτό ήταν! Το πρώτο audiobook μόλις προστέθηκε στην ψηφιακή σου βιβλιοθήκη!

Τόσο το πρώτο audiobook όσο και όλα τα επόμενα που θα αποκτήσεις, είναι δικά σου για πάντα! Δεν μιλάμε για μία συνδρομητική υπηρεσία λοιπόν. Αν αγοράσεις ένα βιβλίο θα υπάρχει για πάντα στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σου. Μπορείς είτε να stream-άρεις τα βιβλία σου είτε να τα κατεβάσεις και να τα ακούς offline. Δεν θα φύγουν ποτέ από τη βιβλιοθήκη σου στο app, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android.

Απολαμβάνεις το βιβλίο όπως σου αρέσει

Μέσα από τη συνεργασία μας με το Bookvoice.gr σου δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσεις το βιβλίο με τον δικό σου τρόπο! Δεν αλλάζεις το χαρτί με τίποτα; Το βιβλιοπωλείο του Public είναι πάντα εκεί για σένα! Δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις όσα βιβλία θα ήθελες; Φέραμε τα audiobooks για να βάλεις την ανάγνωση με διαφορετικό τρόπο στη ζωή σου!