Victoria Hislop και Maja Lunde τον Νοέμβριο στο Public

Περίληψη: Δύο σπουδαίες συγγραφείς, που δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά. Κρατήστε σημειώσεις!

Οι ξένοι συγγραφείς έχουν την τιμητική τους τον Νοέμβριο στο Public, με δύο εξαιρετικές σκαπανείς της γλώσσας να παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία.

Πρώτη έρχεται η Victoria Hislop που θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο, «Όσοι αγαπιούνται», τη Δευτέρα 4/11, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριά «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Η Βικτόρια Χίσλοπ υπογράφει ένα νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα, το οποίο διατρέχει τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας μέσα από την επική ιστορία μιας συνηθισμένης γυναίκας που αναγκάστηκε να ζήσει μια ασυνήθιστη ζωή.

δφ

Τη σκυτάλη παίρνει ύστερα η βραβευμένη Νορβηγίδα συγγραφέας, Maja Lunde, που θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Η ιστορία των μελισσών» την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και ο καθηγητής Δρ. Αντώνης Τσαγκαράκης, Γεωπόνος, Εντομολόγος, Καθηγητής του Ι.Γ.Ε (Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών). Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαριλένα Αστραπέλλου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρέσβης της Νορβηγίας στην Αθήνα, κ. Frode Overland Andersen και η διευθύντρια του Νορβηγικού Ινστιτούτου,  Καθηγήτρια Jorunn Økland.

δφ

Stay tuned στο Public Blog για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι συμβαίνει στην πόλη!