Πήρες το voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ; Τα Public σε περιμένουν!

Περίληψη: Το voucher βιβλίων από τη ΔΥΠΑ είναι και πάλι εδώ! Αν είσαι κι εσύ δικαιούχος, στα Public θα βρεις χιλιάδες επιλογές και θα πάρεις επιπλέον έκπτωση!

Το πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την επιχορήγηση της αγοράς βιβλίων επέστρεψε και φέτος! Το voucher της ΔΥΠΑ δίνει ξανά την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να προσθέσουν νέα αναγνώσματα στη βιβλιοθήκη τους και φέρνει νέους αναγνώστες στον κόσμο του βιβλίου. Στο πρόγραμμα συμμετέχουμε και εμείς, οπότε αν είσαι ένας από τους δικαιούχους του voucher τότε σε περιμένουμε στα καταστήματα Public για να εξαργυρώσεις την επιταγή, επιλέγοντας τίτλους από την τεράστια ποικιλία βιβλίων που θα βρεις στα βιβλιοπωλεία μας.

Όλες οι λεπτομερείς για το voucher

Το πρόγραμμα τρέχει από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Συνολικά δόθηκαν 150.000 vouchers, με το καθένα να είναι αξίας 25€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Το ποσό αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί για να αποκτήσεις όσα βιβλία θες. Αν από την τεράστια γκάμα των καταστημάτων μας επιλέξεις ελληνικά βιβλία κερδίζεις ακόμα περισσότερο, καθώς σε αυτά εφαρμόζεται επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή λιανικής! Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε μια μόνο συναλλαγή και αν η συνολική αξία αυτής ξεπερνά το ποσό της επιχορήγησης τότε απλώς πληρώνεις τη διαφορά. Αν η αξία είναι μικρότερη τότε δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων. Επίσης, η ενέργεια δεν συνδυάζεται με επιστροφή Public+ wallet.

DYPA_Voucher-Books-2024-01

55 φυσικά καταστήματα Public και “Public + home” σε περιμένουν σε όλη την Ελλάδα για να εξαργυρώσεις την επιταγή της ΔΥΠΑ! Αγαπημένα του BookTok, νέες κυκλοφορίες, μεταφρασμένη λογοτεχνία, κλασικά μυθιστορήματα, αστυνομικά, σύγχρονα ελληνικά, ποίηση αλλά και εκπαιδευτικά βιβλία όπως σχολικά βοηθήματα – ό,τι κι αν έχεις βάλει στο «ραντάρ» σου, στα βιβλιοπωλεία μας θα βρεις χιλιάδες άμεσα διαθέσιμα βιβλία από όλες τις κατηγορίες, έτοιμα να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις δικά σου. Εναλλακτικά μπορείς να μας πάρεις τηλέφωνο στο 210 8181 333 και να ενημερωθείς τηλεφωνικά για τη διαθεσιμότητα των βιβλίων που σε ενδιαφέρουν στο κατάστημα της επιλογής σου. Απλά να θυμάσαι πως από την εξαργύρωση του voucher εξαιρούνται τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας).

Οι επιταγές αγοράς βιβλίων είναι ένα πρόγραμμα με πρωταρχικό σκοπό την «πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΥΠΑ. Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από μία τέτοια προσπάθεια. Αν είσαι κι εσύ ένας από τους δικαιούχους των voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ λοιπόν, τα ράφια των Public είναι γεμάτα βιβλία που σε περιμένουν να τα διαλέξεις και να γεμίσεις τη reading list σου με νέα αναγνώσματα! Σε περιμένουμε με χιλιάδες επιλογές και επιπλέον έκπτωση!