Big O: Πώς η Origin χώρεσε όλες τις κονσόλες σε ένα «κουτί»!

Περίληψη: Αν αποφασίσεις να αγοράσεις μια καινούργια κονσόλα gaming, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε PlayStation 4, Xbox...

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις μια καινούργια κονσόλα gaming, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ή και ενός δυνατού gaming PC. Υπάρχει, όμως, ένα σύστημα στο οποίο δεν χρειάζεται να επιλέξεις, γιατί -πολύ απλά- τα έχει όλα σε ένα. Το Origin PC Big O 2019 είναι ένα gaming PC πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς συνδυάζει κάθε gaming πλατφόρμα σε ένα μόνο κουτί.

Το «κτήνος», που δημιούργησε η Origin, τοποθετεί σε ένα μόνο (μεγάλο) κουτί υπολογιστή όλα τα gaming συστήματα που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Έτσι στο Big O 2019 βρίσκουμε το PS4 Pro, το Xbox One X, το Nintendo Switch και ένα ολόκληρο gaming PC. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, επεξεργαστή Intel Core i9-9900K, την Nvidia Titan RTX και 64GB RAM.

Επειδή, όμως, η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες, η Origin φρόντισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Τόσο το Xbox One X όσο και το PS4 Pro είναι υδρόψυκτα και το υγρό που τα ψύχει έχει το χρώμα που αντιστοιχεί στην κάθε κονσόλα.

Για ακόμα πιο απρόσκοπτη εμπειρία, το Origin PC Big O 2019 μπορεί να τρέξει όλα τα συστήματα από ένα μόνο HDMI καλώδιο. Για να αλλάξεις μεταξύ των συστημάτων, απλά πατάς ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ που συνοδεύει τη συσκευή.

Το Big O 2019 δεν είναι η πρώτη φορά που η Origin φτιάχνει κάτι τόσο... τρελό. Το 2010 είχε δημιουργήσει το πρώτο Big O, το οποίο εκτός από gaming PC διέθετε στο κουτί και το Xbox 360.

Εννιά χρόνια μετά τα πράγματαγίνονται ακόμα πιο απίστευτα, αφού μέσα στο μοντέλο του 2019 υπάρχει κάθε σύστημα στο οποίο μπορεί να παίξει ένας gamer!