Το Black Friday «φορτώνει» στο Public – και είναι επικό!

Περίληψη: Πριν από περίπου μια δεκαετία φράσεις όπως «Black Friday» και «Cyber Monday» μας ήταν γνωστές...

Πριν από περίπου μια δεκαετία φράσεις όπως «Black Friday» και «Cyber Monday» μας ήταν γνωστές κυρίως από βίντεο και τηλεοπτικά πλάνα που αποτύπωναν τον… πανζουρλισμό που επικρατούσε έξω από πολυκαταστήματα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, όταν ξημέρωνε η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, η μεγάλη αυτή γιορτή των προσφορών. Ωστόσο τα τελευταία (τρία) χρόνια ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής», χάρη στo Public, πέρασε για τα καλά στην ελληνική αγορά και το καταναλωτικό μας DNA.

Τόσο οι techies όσο και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες οργανώνονται όλο και καλύτερα, όλο και πιο νωρίς. Φέτος, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και το νόημα των ημερών συνοψίζεται σε δύο φράσεις: Think Big! Είναι ένα πραγματικό πάρτι προσφορών και οι… γενναίες εκπτώσεις σε οδηγούν να κάνεις focus σε ακριβά προϊόντα τεχνολογίας, για να πετύχεις μια καλή αναλογία τιμής/απόδοσης.Τηλεοράσεις, smartphones, laptops, tablets, κάμερες, ηχεία και προϊόντα gaming - με λίγα λόγια, όσα δεν μπόρεσες να αγοράσεις την υπόλοιπη χρονιά, έφτασε η στιγμή να τα αποκτήσεις!

Ξεκίνα με την αναγκαία έρευνα αγοράς - από τις αρχές κιόλας του μήνα - και πρόσεξε να μη… ξεμυαλιστείς ξοδεύοντας ποσά εκτός του budget σου. Ένα πολύ καλό εργαλείο είναι τα newsletter όλων των μεγάλων εταιρειών, ώστε να κάνεις «κλικ» στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν την κατάλληλη στιγμή. To Public, η εταιρεία που έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα, κρατάει τον πήχη ψηλά και φέτος, καθώς εδώ θα βρεις 150.000 προϊόντα τεχνολογίας σε προσφορά. Τέλος, μη ξεχνάς ότι στα hot offers όλα είναι θέμα ταχύτητας - ο πιο γρήγορος κερδίζει! Γράψου, λοιπόν, στο Black Friday Public group, βάλε ON τα notifications και… έσω έτοιμος!Μπες και πες τι θες σε Black Friday τιμές!