What's new. Τεχνολογία.
Black Friday σημαίνει Public: Μικρές συμβουλές για μεγάλες αγορές!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Black Friday σημαίνει Public: Μικρές συμβουλές για μεγάλες αγορές!
> Black Friday σημαίνει Public: Μικρές συμβουλές για μεγάλες αγορές!
12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Black Friday σημαίνει Public: Μικρές συμβουλές για μεγάλες αγορές!

Όλοι το ξέρουν, όλοι το περιμένουν: η Black Friday, το μεγάλο πάρτι των προσφορών κάθε χρονιάς, πλησιάζει. Παραδέξου το, ήδη μετράς αντίστροφα, να φτάσει η 23η του Νοέμβρη για να… χτυπήσεις «εκείνη την ακριβή» DSLR, το smartphone που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες ή την 4K τηλεόραση που, υπό κανονικές συνθήκες, η τιμή της είναι απαγορευτική.

Ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1932 και συνεχίζεται ως και σήμερα την πρώτη Παρασκευή αμέσως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving). Θεωρητικά αποτελεί την εκκίνηση της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου – πρακτικά δίνει στους αγοραστές την ευκαιρία να «σκοράρουν» σε προσφορές και τα καταστήματα σε τζίρο!

Μη ξεχνάς, ωστόσο, ότι, όπως σε κάθε επιτυχημένο event, η μισή δουλειά γίνεται από πριν. Που σημαίνει ότι η μεγάλη μέρα θέλει τη σωστή προετοιμασία. Το Public, λοιπόν, η εταιρεία που έφερε πρώτη την Black Friday στην Ελλάδα, ετοιμάζεται πυρετωδώς και έχει να σου δώσει και φέτος μικρά αλλά σπουδαία tips, για να βγεις κάτι παραπάνω από κερδισμένος!

«Σκάναρε» προσφορές αρκετές ημέρες πριν

Η απαραίτητη έρευνα αγοράς ξεκινάει από τις αρχές του μήνα – αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη από τον Οκτώβρη. Ο σωστός, ο οργανωμένος shopper αρχίζει με διαδικτυακές «βόλτες», σημειώνει τιμές για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και στήνει μεθοδικά τη wishlist του ελέγχοντας τις διακυμάνσεις των τιμών.

Διπλοτσέκαρε το budget σου

Θεώρησε δεδομένο ότι θα… ξεμυαλιστείς από τις προσφορές και ενώ στόχος σου είναι να αγοράσεις «την τηλεόραση και μόνο», θα βρεθείς ως δια μαγείας με δεύτερη καφετιέρα! Οπότε «κλείδωσε» στο ποσό που σχεδιάζεις να ξοδέψεις και μείνε… όσο πιο πιστός μπορείς σε αυτό.

Λίστα και πάλι λίστα!

Μπορεί να θεωρείς τις λίστες δείγμα ψυχαναγκασμού, αλλά για τη Black Friday είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες: για να μη «χάσεις την μπάλα» με όλα τα deals που θα περνούν μπροστά από τα μάτια σου, φρόντισε να καταγράψεις όλα αυτά που πράγματι χρειάζεσαι.

Black Friday σημαίνει Public: Μικρές συμβουλές για μεγάλες αγορές!

Γράψου στο ειδικό Public group!

Στα hot offers όλα είναι θέμα ταχύτητας! Έτσι και στη Black Friday, ο πιο γρήγορος κερδίζει! Γράψου, λοιπόν, στο Black Friday Public group, βάλε ON τα notifications και… έσω έτοιμος!

Σύμμαχός σου τα newsletter!

Ναι, τα καταστήματα να ανοίγουν τις πόρτες τους νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όμως οι προσφορές σε sites και e-shops ενεργοποιούνται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τα πρώτα λεπτά της ημέρας. Γράψου σε όσα περισσότερα newsletter μπορείς, κράτα αρχείο με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και από το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής φτιάξε δυνατό καφέ και προετοιμάσου για ξενύχτι μεν, έξυπνες αγορές δε μπροστά στην οθόνη!

Εμπρός καλά μου αθλητικά!

Αν πάλι προτιμάς να δεις και να τεστάρεις μια τελευταία φορά όσα θες να αγοράσεις, φόρα τα πιο άνετα ρούχα σου, μαλακά παπούτσια, φόρτισε power bank και ετοιμάσου για μεγάλες ουρές αλλά και μεγάλες προσφορές!

Βάλε ψηλά τον πήχη!

Λόγω της ημέρας, προτίμησε να κάνεις focus στα ακριβά προϊόντα. Σκοπός είναι να αποκτήσεις όλα εκείνα που τον υπόλοιπο χρόνο είναι απαγορευτικά για το budget σου. Οπότε επικεντρώσου σε ακριβά είδη τεχνολογίας, για να πετύχεις μια καλή αναλογία τιμής/απόδοσης.

Άλλωστε αυτό είναι το νόημα των προσφορών! Think big και μείνε συντονισμένος στο Public Blog και το public.gr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog