Black Mirror: Έρχεται η 5η σεζόν με... Miley Cyrus!

Περίληψη: Φανατικοί της speculative επιστημονικής φαντασίας, αγαλλιάστε! Η καταπληκτική βρετανική σειρά Black Mirror έρχεται σε λίγες...

Φανατικοί της speculative επιστημονικής φαντασίας, αγαλλιάστε! Η καταπληκτική βρετανική σειρά Black Mirror έρχεται σε λίγες ημέρες, με την 5η σεζόν.

Μετά το ένα και μοναδικό interactive επεισόδιο «Bandersnatch», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου, και το οποίο έκανε αίσθηση, τόσο με το θέμα του όσο και με τη μοναδική τεχνολογία «εσύ αποφασίζεις» που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά, τώρα ετοιμαζόμαστε για μια συναρπαστική 5η σεζόν!

Για να μην αναρωτιέσαι, η νέα σεζόν θα έχει (μόνο) 3 επεισόδια, όπως ήταν και οι δύο πρώτες. Η σειρά ξεκίνησε από το Channel 4 της Μεγάλης Βρετανίας με αυτές τις δύο σεζόν, οπότε και το Netflix αποφάσισε να το εντάξει στο πρόγραμμά της. Την επόμενη χρονιά το Netflix πήρε τη σειρά και αυτό μας έδωσε διπλάσια επεισόδια, ενώ και η ποιότητα των επεισοδίων ανέβηκε επίπεδο, με τον αριθμό των φανατικών θεατών της να ακολουθεί αντιστοίχως. Μάλιστα, έχει ήδη πάρει πολλά βραβεία Emmy.

Τι ξέρουμε για την 5η σεζόν, λοιπόν; Από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, αλλά και τις πληροφορίες που έχει δώσει το ίδιο το Netflix, έχουμε δεδομένο το ότι θα δούμε σε διάφορους ρόλους, κατ’ αρχήν τη Miley Cyrus. Αν αυτό δεν σου αρκεί, βάλε στην εξίσωση και τον Falcon από τους Avengers, κατά κόσμον Anthony Mackie, τη Mantis από την ίδια ταινία, δηλαδή την Pom Klementieff, τον Black Mantis από το Aquaman (Yahya Abdul-Mateen), αλλά και τους Topher Grace, Damson Idris, Ludi Lin, Nicole Beharie, μεταξύ άλλων.

Σαν να μην έφταναν αυτά, τα επεισόδια έχουν σκηνοθετηθεί από τους: Jodie Foster (δεν φαντάζομαι να θες εξήγηση για το ποια είναι αυτή), David Slade (σκηνοθέτη του Bandersnatch και επεισοδίων των American Gods, Hannibal και του 30 Days of Night), και Joe Wright (Darkest Hour, The Soloist, Atonement, Anna Karenina), οπότε περιμένουμε να δούμε σπουδαία πράγματα.

Η σειρά θα ξεκινήσει να «προβάλλεται» στις 5 Ιουνίου, δηλαδή θα γίνει διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Από το trailer που κυκλοφόρησε επισήμως από το Netflix, ξέρουμε κάποιες βασικές «γραμμές» της πλοκής των επεισοδίων – αν και μπορεί να εκπλαγούμε από τα ίδια τα επεισόδια. Έχουμε μια ιστορία… αλλά γιατί να στα γράψουμε εμείς; Δες το trailer και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!

Και μέχρι τις 5 Ιουνίου… υπομονή!