What's new. Τεχνολογία.
Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones
> Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones

Μετά το εντυπωσιακό περσινό Black Shark, η Xiaomi έρχεται για να ανεβάσει τον πήχη στα gaming smartphones με την ανακοίνωση του διαδόχου του, του Black Shark 2, προσφέροντας στους mobile gamers μία κορυφαία συσκευή απ’ όλες τις απόψεις.

Σε κάθε ναυαρχίδα η ποιότητα της οθόνης παίζει τον πρώτο ρόλο και η Xiaomi έχει επιλέξει το καλύτερο. To Black Shark 2 έρχεται εφοδιασμένο με μία OLED οθόνη 6,39 ιντσών κατασκευής Samsung, η οποία μάλιστα έχει ενσωματωμένο τον αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο γυαλί. Επιπλέον, η Xiaomi έχει προσθέσει στις τέσσερις γωνίες της οθόνης επιφάνειες που αναγνωρίζουν την πίεση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικών πλήκτρων για το gaming, τα οποία ενεργοποιούνται ασκώντας μεγαλύτερη δύναμη στα συγκεκριμένα σημεία.

Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones

Παράλληλα, η οθόνη είναι βελτιστοποιημένη ώστε να προσφέρει υψηλή χρωματική πιστότητα, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να έχει μειωμένο flickering ακόμα και στις χαμηλότερες ρυθμίσεις της φωτεινότητας, ενώ προσφέρει πολύ χαμηλό latency στην αφή για ακόμα καλύτερη απόκριση στα παιχνίδια. Φυσικά, εκτός από μία εξαιρετική οθόνη ένα gaming smartphone χρειάζεται και κορυφαίο hardware.

Το Black Shark 2 χρησιμοποιεί τον Snapdragon 855 της Qualcomm, σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου για το εισαγωγικό μοντέλο ή 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου για το μεγάλο μοντέλο. Προκειμένου η συσκευή να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις υπάρχει το Shark Space, ένα ειδικό περιβάλλον με ρυθμίσεις ειδικά για το gaming, που ενεργοποιείται από ένα διακόπτη στο πλάι της συσκευής.

Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones

Επίσης, μέσα από το Shark Space μπορείς να ενεργοποιήσεις το Ludicrous Mode το οποίο απελευθερώνει τους χρονισμούς του SoC. Για να μην υπάρχει thermal throttling σε αυτό το mode λειτουργίας, η Xiaomi έχει σχεδιάσει ένα ειδικό σύστημα υδρόψυξης, το οποίο χρησιμοποιεί χαλκό και γραφίτη για μέγιστη απαγωγή θερμότητας. Προαιρετικά, η συσκευή μπορεί να συνδυαστεί με μία θήκη η οποία προσφέρει ενεργή ψύξη με ανεμιστηράκι, που μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία λειτουργίας του κινητού κατά 5°C, σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones

Τη λίστα των αξεσουάρ συμπληρώνουν τα Gamepad 2.0 controllers, τα οποία κουμπώνουν στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής προσφέροντας αναλογικό μοχλό, επιφάνεια αφής, φτερά και τα κλασσικά gaming κουμπιά, μετατρέποντας το Black Shark 2.0 σε φορητή ανάλογη του Nintendo Switch. Aν πάλι σου έρθει η όρεξη για gaming σε μεγαλύτερη οθόνη, το Black Shark 2 μπορεί να συνδεθεί με οθόνη ή τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI, ενώ με αυτό τον τρόπο μπορείς να πραγματοποιήσεις και live streaming του παιχνιδιού που παίζεις.

Black Shark 2: Η Xiaomi ανεβάζει τον πήχη στα gaming smartphones

Για το τέλος αφήσαμε την μπαταρία. Και εδώ η Xiaomi έχει προνοήσει και έχει εξοπλίσει τη συσκευή με μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, με fast charge φορτιστή ισχύος 27W, ο οποίος μπορεί να φορτίσει το κινητό ακόμα και όσο εσύ παίζεις. Και επειδή κανείς δεν είπε ότι oι gamers δεν βγάζουν φωτογραφίες, το Black Shark 2 είναι εφοδιασμένο με διπλή κάμερα στην πλάτη, στα 48MP -με τον καινούργιο αισθητήρα της Sony- και 12MP με φακούς 6 στοιχείων, καθώς και μία κάμερα των 20MP για τις selfies σου.

Το Black Shark 2 είναι άμεσα διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας, όμως σύντομα θα ακολουθήσει το rollout σε Ινδία και Ευρώπη.

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog