«Το Βασίλειο» / Το νέο αγωνιώδες θρίλερ του Jo Nesbo έφτασε!

Περίληψη: Το τελευταίο βιβλίο του Jo Nesbo είναι εδώ. «Το βασίλειο» μόλις κυκλοφόρησε και ανέβηκε απευθείας στην κορυφή της φθινοπωρινής to read λίστας μας!

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Jo Nesbo, μέσα από ένα special διαδικτυακό Public event, παρουσίασε ζωντανά στο ελληνικό κοινό το νέο του βιβλίο. Το μυθιστόρημα «Το βασίλειο» κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα και αγαπήθηκε στη στιγμή από τους έλληνες αναγνώστες. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δικό σου, έφτασε η ώρα να το αποκτήσεις! Το φθινόπωρο είναι (και επίσημα) εδώ, ο ελεύθερος χρόνος που θα περάσεις στο σπίτι αυξάνεται, οπότε να η ευκαιρία να προσθέσεις ένα ποιοτικό βιβλίο στη συλλογή σου. Ας δούμε τι σε περιμένει στις σελίδες του!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Το βασίλειο» είναι ένα θρίλερ μυστηρίου, είδος στο οποίο, άλλωστε, εξειδικεύεται ο Jo Nesbo. Αυτή τη φορά δεν έχουμε ένα αστυνομικό βιβλίο με βασικό χαρακτήρα τον ιδιαίτερο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε. Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι δύο αδέρφια με σκοτεινό παρελθόν, ο Ρόι και ο Καρλ.

Όταν ο Ρόι ήταν δεκαέξι χρονών, τα δύο παιδιά έχασαν τους γονείς τους και εκείνος ανέλαβε να φροντίσει το μικρότερο αδερφό του. Ο χαρακτήρας του Καρλ ήταν πάντα ιδιαίτερα παρορμητικός και έτσι η απόφασή του να αφήσει το μικρό χωριό του, για να γυρίσει τον κόσμο δεν εξέπληξε κανέναν. Ο Ρόι, από την άλλη, έμοιαζε απόλυτα ευχαριστημένος με την ήσυχη ζωή του στο χωριό.

Κανείς δεν πίστευε ότι ο Καρλ θα επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του αλλά μερικά χρόνια αργότερα εμφανίζεται ξανά. Ο Καρλ είναι πλέον παντρεμένος και φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια για το χωριό του. Οι τόνοι δεν αργούν να ανέβουν, τόσο εντός της οικογένειας όσο και με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού. Το παρελθόν αρχίζει να ανεβαίνει ξανά στην επιφάνεια. Παρότι και οι δύο έχουν φαινομενικά ξεπεράσει τους δαίμονές τους, η σκοτεινή τους πλευρά ήταν απλά καλά κρυμμένη.

bookfriends


Ο Jo Nesbo μας πηγαίνει από ανατροπή σε ανατροπή, σε μια ιστορία γεμάτη οικογενειακά προβλήματα, χρέη, μυστήριους θανάτους και ερωτική έλξη που μπορεί να αποβεί καταστροφική.

«Το βασίλειο» του Jo Nesbo κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public και στο public.gr από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Απόκτησέ το και έλα κι εσύ αντιμέτωπος με τα σκοτεινά μυστικά μιας οικογένειας και ενός ολόκληρου χωριού!