Το Bookfriends.gr γιορτάζει: 30.000 βιβλιοκριτικές σε 2 μήνες!

Περίληψη: Το Bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, είναι πλέον το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους βιβλιόφιλους: σε μόλις 2 μήνες κατάφερε να φιλοξενήσει 30.000 κριτικές!

Πέρασαν μόλις δύο μήνες από την ημέρα που Bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, έγινε το αγαπημένο διαδικτυακό στέκι των βιβλιόφιλων. Και σήμερα σπάει ρεκόρ συμμετοχής με 30.000 βιβλιοκριτικές!

Στόχος του bookfriends.gr ήταν να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις όσων αγαπούν το διάβασμα φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία πλατφόρμα σε πλούτο πληροφορίας, ένας πρακτικός και εύχρηστος προορισμός για κάθε αναγνώστη, μέσα από 300.000 καταχωρημένα βιβλία105.000 συγγραφείς6.000 εκδότες και 75 κατηγορίες βιβλίων.

Video Duration
1:29


Και όλα δείχνουν ότι τα κατάφερε! Από τα πιο ενδιαφέρονται features του είναι το... σύστημα επιβράβευσης. Όσο πιο πολλές κριτικές γράφεις, τόσο ανεβαίνεις επίπεδο: Ξεκινάς από Rookie και με λίγη προσπάθεια μπορείς να γίνεις Guru!. Τα levels είναι πέντε και αποτυπώνονται με badges: Rookie > Lover > Expert > Genius > Guru.

Tο διάβασμα είναι μια υπέροχη συνήθεια, ένας συναρπαστικός τρόπος ψυχαγωγίας, γνώσης και έμπνευσης. Και στο bookfriends.gr συναντά την καλύτερη εκδοχή του, σε μια πλατφόρμα ανοιχτή για συναρπαστικές συναντήσεις και γόνιμη επικοινωνία.

Bookfriends.gr, εδώ χωράνε όλες οι απόψεις! Δημιούργησε το προφίλ σου και μοιράσου την άποψή σου για τα βιβλία που σε ταξίδεψαν φέτος το καλοκαίρι!