«Σκέψου σαν μοναχός» του Jay Shetty / Κερδίστε ένα αντίτυπο!

Περίληψη: Ο Jay Shetty επιχειρεί να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση που έλαβε ως μοναχός καθοδηγώντας μας σε μια καθημερινότητα με θετικό πρόσημο. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για 5 αντίτυπα του βιβλίου του «Σκέψου σαν μοναχός»!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πιεστικός ανά περιόδους και αυτή η συνεχής αίσθηση πίεσης συχνά φέρνει αρνητισμό και δυσάρεστα συναισθήματα. Η καταπολέμηση αυτών των συναισθημάτων είναι πάρα πολύ σημαντική - δεν είναι, όμως, πάντοτε εύκολη. Τη λύση σε αυτό το μοντέρνο πρόβλημα δίνει ο Jay Shetty και την συνοψίζει σε μια φράση: «Σκέψου σαν μοναχός»! Επειδή, όμως, από μόνη της η φράση δεν αρκεί, ο Shetty επέλεξε να μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε αυτή τη συμβουλή γράφοντας το ομώνυμο βιβλίο.

Who is who: Ο Jay Shetty είναι Βρετανός με ινδική καταγωγή. Στον περισσότερο κόσμο είναι γνωστός ως social media star και vlogger. Τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται συνήθως είναι η ευεξία, η ψυχική υγεία, οι διαπροσωπικές σχέσεις και η αναζήτηση σκοπού στη ζωή. Ποιος είναι ο λόγος που τον καθιστά καθ' ύλην αρμόδιο να μας μιλήσει για την ψυχοσύνθεση ενός μοναχού; Διάβασε παρακάτω...

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν σε πέντε (5) αναγνώστες του Public Blog πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου «Σκέψου σαν μοναχός». 

update: Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί με σχετικό e-mail. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Όλα ξεκίνησαν από την απόφασή του να μην παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του κολεγίου του. Αντί να παραλάβει το δίπλωμά του, προτίμησε να ταξιδέψει στην Ινδία και να ζήσει ανάμεσα σε μοναχούς. Κάθε μέρα διαλογιζόταν από τέσσερις μέχρι οκτώ ώρες και αφοσιώθηκε στη βοήθεια των άλλων. Το πνευματικό του ταξίδι συνεχίστηκε για 3 χρόνια ακόμα, καθώς κάθε καλοκαίρι επέστρεφε στον μοναχικό τρόπο ζωής. Έπειτα από τέσσερα χρόνια πλάι σε μοναχούς, είχε φτάσει η ώρα για το επόμενο βήμα: τη μετάδοση της γνώσης που απέκτησε, με σκοπό να βελτιωθεί η ζωή πολλών περισσότερων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Οι προσπάθειές του πήραν τη μορφή podcast, τηλεοπτικών εμφανίσεων, vlog και ομιλιών σε όλο τον κόσμο. Το νεότερο εγχείρημά του, σε αυτό το ταξίδι γνώσης και αυτοβελτίωσης, είναι το βιβλίο «Σκέψου σαν μοναχός».

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του Shetty, μπορείς να μάθεις πώς να σταματήσεις την εξάπλωση του αρνητισμού, πώς να εμποδίσεις την υπερανάλυση των σκέψεων σου, πώς να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά τους φόβους σου και πολλά ακόμα. Το βιβλίο του θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πώς τα θετικά συναισθήματα μπορούν να κυριαρχήσουν στη ζωή. Ο αρνητισμός μοιάζει έντονος, γιατί τον διογκώνουμε στο μυαλό μας και καταλήγει να καταλαμβάνει τις σκέψεις μας.

Σταμάτα, λοιπόν, αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση αρνητισμού με το «Σκέψου σαν μοναχός» του Jay Shetty!