Beautiful World, Where Are You: Πότε κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Sally Rooney;

Περίληψη: Το πολυαναμενόμενο νέο μυθιστόρημα της Sally Rooney έρχεται σε λίγους μήνες και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο public.gr. Τι πραγματεύεται;

Μια από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2021 είναι το πιο πρόσφατο μυθιστόρημα της Sally Rooney. Η ιρλανδή συγγραφέας ολοκλήρωσε στις αρχές της χρονιάς το «Beautiful World, Where Are You», το οποίο θα εκδοθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2021. Το νέο βιβλίο είναι το τρίτο που θα εκδώσει η συγγραφέας, μετά τα «Συζητήσεις με φίλους» και «Κανονικοί άνθρωποι».

Λίγα λόγια για το «Beautiful People, Where Are You»


Βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν την κυκλοφορία του βιβλίου, οπότε είναι λογικό οι πληροφορίες σχετικά με αυτό να είναι αόριστες. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι στο νέο βιβλίο θα ακολουθήσουμε την ιστορία τεσσάρων ανθρώπων. Πρωταγωνιστές του «Beautiful World, Where Are You» είναι η Alice, ο Felix, η Eileen και ο Simon

Και οι 4 είναι νέοι από την Ιρλανδία. Ίσως όχι τόσο νέοι όσο θέλουν να φαντάζονται. Η ζωή έρχεται... κατά πάνω τους πολύ γρήγορα και οι ανησυχίες της καθημερινότητας πληθαίνουν. Οι σκέψεις, οι εμπειρίες, οι συζητήσεις τους, δεν είναι πρωτόγνωρες — κάθε άλλο. Η οικειότητα που μας βγάζει η ζωή των τεσσάρων πρωταγωνιστών μας δημιουργεί την επιθυμία να μάθουμε πώς εκείνοι προσεγγίζουν την κάθε μέρα και πώς καταφέρνουν να ανακαλύψουν την ομορφιά του κόσμου εν μέσω μιας αγχώδους πραγματικότητας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα


Η Sally Rooney έκανε το λογοτεχνικό της ντεμπούτο το 2017, με το «Συζητήσεις με φίλους», το οποίο ακολούθησε το «Κανονικοί άνθρωποι» το 2018. Και τα δύο βιβλία της γνώρισαν τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου και αγαπήθηκαν τόσο από το αναγνωστικό κοινό όσο και από τους κριτικούς. Μέσα από το έργο της η Rooney έχει καταφέρει να θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία συγγραφέας των Millennials. Και τα δύο μυθιστορήματά της έχουν γίνει best-sellers ενώ το «Κανονικοί άνθρωποι» έγινε και mini σειρά 12 επεισοδίων από το BBC και την streaming υπηρεσία Hulu.

bookfriends


Το «Beautiful World, Where Are You» θα είναι το τρίτο μυθιστόρημα της Sally Rooney και ήδη οι αναγνώστες που αγάπησαν τα δύο πρώτα ανυπομονούν για αυτό.

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσά τους, προπαράγγειλε από σήμερα ένα αντίτυπο, για να το κάνεις άμεσα δικό σου μόλις κυκλοφορήσει!