«Επιλέγω ευτυχία» / Ο Wayne Dyer σε βοηθά να ανακαλύψεις τη δύναμή σου

Περίληψη: Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό... κόλπο, που φέρνει ευτυχία ή επιτυχία. «Ξεκλείδωσε» την εσωτερική σου δύναμη με το βιβλίο «Επιλέγω ευτυχία» και μπες στην κλήρωση για να το αποκτήσεις!

Από το 1976, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του έργο, μέχρι σήμερα, τα βιβλία του Wayne Dyer έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Ο διεθνώς καταξιωμένος ομιλητής, συγγραφέας και καθηγητής έφυγε από τη ζωή το 2015 αλλά το έργο του είναι ακόμα εδώ, για να καθοδηγήσει τους αναγνώστες. Το τελευταίο του βιβλίο είναι το «Επιλέγω ευτυχία», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε μεταφρασμένο στα Eλληνικά από τις εκδόσεις Ιβίσκος.

«Επιλέγω ευτυχία» - Λίγα λόγια για το βιβλίο


Κεντρική θέση του Wayne Dyer ήταν πάντα ότι η ευτυχία είναι πάνω από όλα στάση ζωής. Βλέποντας κάθε κατάσταση με διαφορετική οπτική μπορούμε να καταφέρουμε να την βελτιώσουμε. Ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν, ο σημαντικότερος παράγοντας που μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή κρύβεται μέσα μας. Κατέχουμε ήδη τα εφόδια για να δημιουργήσουμε ένα αύριο καλύτερο από το χθες και αυτό το βιβλίο επιχειρεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τη δύναμη που ίσως δεν ήξερες ότι διαθέτεις.

Το «Επιλέγω Ευτυχία» είναι μια ανθολογία από τις σημαντικότερες «συνταγές» του Wayne Dyer, για να πάρει κανείς αυτό που επιζητά από τη ζωή. Οι επιδραστικότερες ομιλίες και παρουσιάσεις του όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο. Στις σελίδες του θα βρεις, επίσης, σημαντικά ερωτήματα. Απαντώντας τα θα γίνει πιο ξεκάθαρο το όραμά σου για τη ζωή, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαράξεις πορεία για το μέλλον που ονειρεύεσαι.

bookfriends


Επιπλέον το στυλ γραφής είναι απλό και άμεσο. Ο Wayne Dyer είχε την εξαιρετική ικανότητα να εξηγεί με κατανοητό τρόπο τις ιδέες για τις οποίες μιλούσε. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μεταφέρεται και στο «Επιλέγω ευτυχία», το οποίο παρουσιάζει με προσιτό τρόπο τις έννοιες που διέπουν το έργο. Έτσι, ακόμα και οι αναγνώστες που τον διαβάζουν για πρώτη φορά, θα αντλήσουν χρήσιμες συμβουλές από τα λόγια του.

«Επιλέγω ευτυχία» - Διαγωνισμός


Το Public και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Επιλέγω ευτυχία» σε ισάριθμους (3) τυχερούς αναγνώστες. Για να διεκδικήσεις ένα από τα τρία αντίτυπα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα του διαγωνισμού μέχρι τις 20 Απριλίου.

Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν μέσω email. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!