«Finding Freedom – Βρίσκοντας την Ελευθερία» / Η πραγματική ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν

Περίληψη: Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, που σκιαγραφεί τους λόγους που οδήγησαν στο περιβόητο Megxit. Πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα αντίτυπο!

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας είχαν ανέκαθεν στραμμένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αναφορές στον Τύπο πολλές και εκτενείς. Ωστόσο η πρόσφατη απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο Buckingham.

Τι πραγματικά έγινε για να φτάσουν σε αυτή την απόφαση ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex; Για πρώτη φορά ένα βιβλίο προχωρά ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του ζευγαριού. Ο λόγος για το «Finding Freedom - Βρίσκοντας την Ελευθερία: Χάρι και Μέγκαν και η δημιουργία μιας μοντέρνας βασιλικής οικογένειας», μια βιογραφία του βασιλικού ζεύγους, η οποία θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων.

Το βιβλίο αποτελεί πραγματικά αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, καθώς έχει γραφτεί από δύο ανθρώπους με άμεση πρόσβαση στο παλάτι. Συγγραφείς του «Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία» είναι ο Omid Scobie και η Carolyn Durand, αμφότεροι μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων,π ου καλύπτουν τις ειδήσεις σχετικά με τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τις δραστηριότητές της, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα.

Στο βιβλίο, λοιπόν, καλύπτουν το ειδύλλιο του ζευγαριού από την αρχή του μέχρι και σήμερα. Μοιράζονται άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή τους πορεία και προσπαθούν να καταπολεμήσουν την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί. Κάθε πτυχή των σχέσεων της οικογένειας παρουσιάζεται αναλυτικά. Πώς άλλαξε η σχέση του Χάρι με τον Ουίλιαμ αυτά τα χρόνια; Πώς αντιμετώπισαν τη Μέγκαν η Κέιτ και η Βασίλισσα Ελισάβετ; Οι σελίδες του βιβλίου έχουν τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Πάνω από όλα, όμως, το βιβλίο παρουσιάζει τον διαφορετικό τρόπο σκέψης του ζευγαριού, το οποίο είναι αποφασισμένο να χαράξει τον δικό του δρόμο, χωρίς να διστάζει να σπάσει ακόμα και παραδόσεις αιώνων, για να πετύχει τους στόχους του. Η αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν κυκλοφορεί επίσημα στις 12 Αυγούστου από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Προπαράγγειλε από σήμερα το «Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία» για να μάθεις κι εσύ τι πραγματικά συνέβη!

Το Public και οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη χαρίζουν σε δύο (2) αναγνώστες του Public Blog δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου*. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα και... καλή τύχη! 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι:

Μαρίνα Δημητρίου
Νίκος Απέργης 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!