Η ζωή μας «Μία σελίδα την ημέρα»: κέρδισε το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη!

Περίληψη: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη και μοιράζεται μαζί σου αλήθειες μέσα από τις σελίδες του. Βρες τη σελίδα της δικής σου ζωής!

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει τη δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά έχει και τη δική της ξεχωριστή πορεία στην ίδια τη ζωή. Παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές, έχει καταφέρει και διατηρεί την αισιοδοξία της και μια ιδιαίτερη στάση προς τη ζωή. Και το «Μια σελίδα την ημέρα» είναι μια αποτύπωση αυτού. Όπως αναφέρει η ίδια…

«Είναι αλήθειες που κατέγραψα σε μια διαδρομή σκέψεων, αναζητήσεων και προβληματισμών. Σε όλες αυτές τις σελίδες, που μοιράζομαι μαζί σας... μπορείς να διαβάζεις μία κάθε μέρα και να παίρνεις αφορμή από τις δικές μου σκέψεις για να αναζητήσεις τη δική σου αλήθεια.»

«Ίσως κάποιες δικές μου αλήθειες είναι και δικές σου. Ίσως κάποιες δικές μου σκέψεις είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου... Αυτό είναι και το «παιχνίδι» αυτού του βιβλίου! Να βρούμε την ψυχή μας, να ακουμπήσουμε την καρδιά μας. Να αγαπήσουμε εμάς, τις διαδρομές μας, τα λάθη μας! Να αναζητήσουμε το φως, να ξεγλιστρήσουμε από τα σκοτάδια μας και να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια!»

Το βιβλίο έχει 365 σελίδες. Μία για κάθε ημέρα του χρόνου. Όμως το βιβλίο της Ζήνας δεν είναι «συνταγές» ευτυχίας. Ούτε είναι «τυφλοσούρτης» αισιοδοξίας. Είναι σκέψεις, είναι συναισθήματα, είναι εικόνες, ήχοι και χρώματα. Είναι ένα μικρό φινιστρίνι στο εσωτερικό του μυαλού της συγγραφέως, αρκετό για να σου δείξει πως η αισιοδοξία δεν είναι κάτι που το παίρνεις απ’ έξω αλλά κάτι που πηγάζει από μέσα σου. Όπως και το φως!

Διαγωνισμός «Μια σελίδα την ημέρα»

Το Public και οι εκδόσεις Creamy W θα χαρίσουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Μια σελίδα την ημέρα» σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του Public Blog. Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τους τρεις, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και να περιμένεις την κλήρωση! Οι νικητές θα βγουν από την κλήρωση, που θα γίνει σε μία εβδομάδα και θα ειδοποιηθούν με e-mail. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν.