Σ’ αγαπάω, λέμε! / Αρκούδος και Πάπιος σε νέες περιπέτειες - Κέρδισε τη σπουδαία σειρά!

Περίληψη: Ο Αρκούδος και ο Πάπιος επιστρέφουν στο «Σ' αγαπάω, λέμε!», το τέταρτο βιβλίο της πολύ αγαπημένης σειράς παιδικών βιβλίων του Jory John. Δες πώς θα κερδίσεις και τα τέσσερα!

Θυμάσαι τον Αρκούδο και το Πάπιο, που μας συστήθηκαν με το βιβλίο «Καληνύχτα, λέμε!» που κυκλοφόρησε το 2016; Οι δύο φίλοι είναι ξανά εδώ, καθώς ο Jory John δημιούργησε το τέταρτο μέρος της σειράς, το οποίο έχει τον τίτλο «Σ' αγαπάω, λέμε!» και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Στη νέα αυτή περιπέτεια των δύο αξιαγάπητων ζώων βλέπουμε πως δεν χρειάζεται να είναι ίδιοι δύο χαρακτήρες για να ταιριάζουν. Μια πανέμορφη σαββατιάτικη μέρα έχει μόλις ξεκινήσει και ο Αρκούδος ονειρεύεται να την περάσει χαλαρώνοντας στο σπίτι. Ο Πάπιος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και θέλει να τραβήξει τον Αρκούδο σε ένα σωρό δραστηριότητες. Ο Αρκούδος απρόθυμα τον ακολουθεί και ο Πάπιος αρχίζει να αμφιβάλει για τη φιλία τους. Μια φράση, όμως, είναι αρκετή για να απομακρύνει κάθε αμφιβολία. Ο Jory John δίνει ακόμα ένα σημαντικό μάθημα φιλίας με αυτό το βιβλίο, πάντα μέσα από άπλετο χιούμορ και την πανέμορφη εικονογράφηση του Benji Davies.

Η σειρά των βιβλίων ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με το «Καληνύχτα, λέμε!», στο οποίο γονείς και παιδιά συνάντησαν τον Αρκούδο και τον Πάπιο για πρώτη φορά. Μέσα από αυτό οι γονείς απέκτησαν ένα ξεκαρδιστικό εργαλείο για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποδεχθούν πως ήρθε η ώρα για ύπνο και πρέπει να πάνε στο κρεβάτι. Ακολούθησε το «Γύρνα σπίτι, λέμε!», το οποίο εστίασε περισσότερο στις φιλικές σχέσεις. Από εκεί η σειρά εξελίχθηκε σε παρόμοια θέματα, με τη φιλία του Αρκούδου και του Πάπιου να... δοκιμάζεται και στο τρίτο βιβλίο της σειράς «Εντάξει, λέμε!».

Και τα τέσσερα βιβλία της σειράς ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο χιούμορ και την τρυφερότητά τους. Τα μηνύματα που περιλαμβάνουν είναι πολύ χρήσιμα για τα μικρά παιδιά και αποτελούν μία καλή ευκαιρία για τους γονείς να προσεγγίσουν θέματα που μπορεί να απασχολούν τους μικρούς αναγνώστες. Η σειρά βιβλίων του Jony John ενδείκνυται και για διάβασμα από τους γονείς στα παιδιά, τα οποία σίγουρα θα αγαπήσουν να ακούν τις περιπέτειες του Αρκούδου και του Πάπιου. Όλοι οι τίτλοι της σειράς κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα τους βρεις διαθέσιμους στα βιβλιοπωλεία Public και το public.gr. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις όλη τη σειρά εντελώς δωρεάν, μέσω του διαγωνισμού που ακολουθεί.

Τα Public και οι εκδόσεις Παπαδόπουλους χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς ένα πλήρες σετ με τα τέσσερα (4) παιδικά βιβλία των περιπετειών του Αρκούδου και του Πάπιου από τον Jory John, έπειτα από κλήρωση.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Παναγιώτα Βρανά
Μαίρη Βόιδαρου 
Νίκη Μαλάμη

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!