«Finding Freedom» / Ξαναδιαβάζοντας την πραγματική ιστορία του Χάρι & της Μέγκαν

Περίληψη: Το βιβλίο «Finding Freedom» από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, που σκιαγραφεί τους λόγους που οδήγησαν στο περιβόητο Megxit, αποκτά εκ νέου ενδιαφέρον μετά την πρόσφατη συνέντευξη του ζεύγους Μέγκαν & Χάρι. Πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα αντίτυπο!

Πριν από λίγες μέρες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν μια συνέντευξη που συζητήθηκε - και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να συζητιέται για αρκετό καιρό ακόμα. Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στην Όπρα Γουίνφρεϊ και αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αντιμετώπιση που έτυχαν κατά την παραμονή τυς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η τηλεοπτική τους εμφάνιση σημείωσε τεράστια τηλεθέαση, με 17 εκατομμύρια τηλεθεατές να συντονίζονται στο CBS, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού 11,3 εκατομμύρια Βρετανοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη μέσω του ITV!

Η εμφάνιση των Χάρι και Μέγκαν διήρκησε περίπου δύο ώρες, διάστημα στο οποίο αποκαλύψαν πολλές λεπτομέρειες της σχέσης τους και των όσων συνέβησαν στο Παλάτι. Από τη συνέντευξη μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν παντρευτεί κρυφά, πριν το Βασιλικό Γάμο, και πως η Μέγκαν είχε καλή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Υπήρξαν, όμως, και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το γεγονός πως η Μέγκαν έφτασε στο σημείο να σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία.

Video Duration
3:09


Όλα όσα μάθαμε στη συνέντευξη αυτή είχαν οδηγήσει νωρίτερα το ζεύγος στην αποχώρηση από τη Βασιλική Οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν από αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη, πολλές από τις λεπτομέρειες της απόφασης του ζεύγους να αποχωρήσει και το παρασκήνιο πίσω από αυτή είχαν αποκαλυφθεί από το βιβλίο «Finding Freedom - Βρίσκοντας την Ελευθερία: Χάρι και Μέγκαν και η δημιουργία μιας μοντέρνας βασιλικής οικογένειας», ένα αντίτυπο του οποίου μπορείς να κερδίσεις εντελώς δωρεάν — στο τέλος του άρθρου θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας είχαν ανέκαθεν στραμμένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αναφορές στον Τύπο πολλές και εκτενείς. Ωστόσο η πρόσφατη απόφαση του πρίγκιπα και της συζύγου του να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο Μπάκιγχαμ.

Τι πραγματικά έγινε για να φτάσουν σε αυτή την απόφαση ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex; Για πρώτη φορά ένα βιβλίο προχωρά ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του ζευγαριού.

Το βιβλίο αποτελεί πραγματικά αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, καθώς έχει γραφτεί από δύο ανθρώπους με άμεση πρόσβαση στο παλάτι. Συγγραφείς του «Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία» είναι ο Omid Scobie και η Carolyn Durand, αμφότεροι μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων, που καλύπτουν τις ειδήσεις σχετικά με τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τις δραστηριότητές της, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα.

Στο βιβλίο, λοιπόν, καλύπτουν το ειδύλλιο του ζευγαριού από την αρχή του μέχρι και σήμερα. Μοιράζονται άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή τους πορεία και προσπαθούν να καταπολεμήσουν την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί. Κάθε πτυχή των σχέσεων της οικογένειας παρουσιάζεται αναλυτικά. Πώς άλλαξε η σχέση του Χάρι με τον Ουίλιαμ αυτά τα χρόνια; Πώς αντιμετώπισαν τη Μέγκαν η Κέιτ και η Βασίλισσα Ελισάβετ; Οι σελίδες του βιβλίου έχουν τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Πάνω από όλα, όμως, το βιβλίο παρουσιάζει τον διαφορετικό τρόπο σκέψης του ζευγαριού, το οποίο είναι αποφασισμένο να χαράξει τον δικό του δρόμο, χωρίς να διστάζει να σπάσει ακόμα και παραδόσεις αιώνων, για να πετύχει τους στόχους του. Η αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και μπορείς να την κάνεις άμεσα δική σου μέσω του public.gr.

Διαγωνισμός Finding Freedom - Βρίσκοντας την Ελευθερία


Το Public και οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη χαρίζουν σε τρεις (3) αναγνώστες του Public Blog τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Finding Freedom - Βρίσκοντας την Ελευθερία». Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα για να πάρετε μέρος!

Οι νικητές θα επιλεγούν στις 18 Μαρτίου μετά από κλήρωση και θα ενημερωθούν με σχετικό e-mail. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν. Καλή τύχη!