Ο Robin Sharma μιλά για πρώτη φορά ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Περίληψη: Η πρώτη συνάντηση του Robin Sharma με το ελληνικό κοινό είναι γεγονός! Ο διάσημος συγγραφέας διεθνών best seller θα συζητήσει με όλους όσους ενδιαφέρονται για το έργο του στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο διακεκριμένος καναδός συγγραφέας Robin Sharma θα συνομιλήσει για πρώτη φορά live με το ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Για να δώσεις κι εσύ το «παρών» στην εκδήλωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στον Instagram λογαριασμό των @thespeakers.gr, όπου και θα πραγματοποιηθεί η live εκδήλωση. Το live event γίνεται με την υποστήριξη των εκδόσεων Διόπτρα, οι οποίες έφεραν το «Κλαμπ των 5 π.μ.», το «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του» και άλλα έργα του Robin Sharma στην Ελλάδα.

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, ο Robin Sharma είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς γύρω από θέματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής καλλιέργειας. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 70 γλώσσες και οκτώ από αυτά έχουν γίνει παγκόσμια best seller. Εκτός από συγγραφέας, ο Robin Sharma είναι και δημιουργός μιας συμβουλευτικής εταιρίας, που σκοπό έχει να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή. Τις συμβουλές του ακολουθούν εταιρίες παγκόσμιας κλίμακας όπως η Microsoft, η Nike, η BP και άλλες.

Μαζί του θα συζητήσει ο Αποστόλης Κουμαρινός, ιδρυτής της theSPEAKERS. O Αποστόλης Κουμαρινός είναι Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και ο οργανισμός που ίδρυσε αποτελεί πρωτοπόρο χώρο αυτοβελτίωσης στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας και προφορικής επικοινωνίας. Η συζήτηση των δύο ανδρών θα συμπληρωθεί και από τις ερωτήσεις του κοινού, με την εκδήλωση να αναμένεται να διαρκέσει περίπου 45 λεπτά.

Με αφορμή την πρώτη live συζήτηση του καναδού συγγραφέα με το ελληνικό κοινό, το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα ετοίμασαν έναν πολύ ξεχωριστό διαγωνισμό. Στη φόρμα που θα βρεις σε αυτόν τον σύνδεσμο, άφησε το αγαπημένο σου quote από οποιοδήποτε βιβλίο του Robin Sharma και πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Το κλαμπ των 5 π.μ.». Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Public Blog στις 21 Δεκεμβρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Μη χάσεις την εκδήλωση στις 15 Δεκεμβρίου και μη ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό! Καλή επιτυχία!