Public Quiz / Απάντησε και κέρδισε τα νέα βιβλία των Ian Rankin και Arne Dahl!

Περίληψη: Πόσο καλά ξέρεις τις περιπέτειες των ηρώων από τα βιβλία των Rankin και Dahl; Απόδειξέ το απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του κουίζ και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει δύο αντίτυπα!

Δύο από τους κορυφαίους εκπρόσωπους της αστυνομικής λογοτεχνίας σήμερα, ο Βρετανός Ian Rankin και ο Σουηδός Arne Dahl, έρχονται σύντομα στο Public για να συζητήσουν με το ελληνικό κοινό. Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν, τη Δευτέρα 7/12 στις 20:00, να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή συζήτηση των δύο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας με αφορμή την έκδοση του ευφυούς «Πέντε συν τρία» του Dahl και του καταιγιστικού «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς» του Rankin.

Ρόλο συντονιστή στην εκδήλωση έχει ο δημοσιογράφος της Athens Voice Δημήτρης Καραθάνος, ο οποίος θα φροντίσει να μάθουμε τα πάντα για τα νέα βιβλία των δύο συγγραφέων, τις επιρροές τους και να απαντήσουν σε όποια άλλη απορία προκύψει.

Ο Ian Rankin έρχεται να μας μιλήσει για το νέο του συναρπαστικό μυθιστόρημα, όπου οικογένεια και καθήκον συγκρούονται. Στο «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς» ο Τζον Ρέμπους θα βρεθεί σε δίλλημα όταν η κόρη του τον καλεί μέσα στη νύχτα για να ζητήσει τη βοήθειά του. Ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί, κάτι που σημαίνει ότι η Σαμάνθα είναι η βασική ύποπτος. Ο έμπειρος ντετέκτιβ θα πρέπει να προσεγγίσει το θέμα με μεγάλη προσοχή.

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσοίωνα για τους Μπέργερ και Μπλουμ, το νέο βιβλίο του Arne Dahl «Πέντε συν τρία». Ο Σαμ καταζητείται για φόνο την ώρα που η Μόλι βρίσκεται σε κώμα. Γρήγορα όμως η εμπειρία του Μπέργερ είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τις Μυστικές Υπηρεσίες σε μια απαγωγή.

Αν είσαι κι εσύ fan του αστυνομικού μυθιστορήματος, τότε σίγουρα γνωρίζεις ήδη τον ντετέκτιβ Ρέμπους και το δίδυμο Μπέργερ και Μπλουμ. Τώρα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο καλά ξέρεις το έργο και των δύο συγγραφέων, μέσα από ένα πολύ σπέσιαλ κουίζ που ετοιμάσαμε και μπορείς να βρεις στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Απάντησε σωστά στις ερωτήσεις του κουίζ

Όσοι/ες απαντήσετε σωστά και στις 8 ερωτήσεις θα μπείτε σε κλήρωση, η οποία θα αναδείξει τρεις (3) τυχερούς/ές, που θα κερδίσουν και τα δύο (2) νέα βιβλία. Συνολικά θα κληρωθούν έξι (6) βιβλία και κάθε νικητής θα παραλάβει ένα (1) αντίτυπο του «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς» και ένα (1) αντίτυπο του «Πέντε συν τρία».

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό email από την ομάδα του Public Blog στις 11 Δεκεμβρίου.

Πολλαπλές συμμετοχές δε θα λαμβάνονται υπόψη. Καλή επιτυχία!