Η «Οδός Τρόμου» έρχεται στο Netflix!

Περίληψη: Η πασίγνωστη σειρά βιβλίων «Οδός Τρόμου» του κορυφαίου R.L. Stine έρχεται σύντομα ως τριλογία στο Netflix! Τι θα δούμε στις οθόνες μας;

Η ονομαστή σειρά βιβλίων για εφήβους «Οδός Τρόμου» (αγγλιστί «Fear street») του πασίγνωστου συγγραφέα R.L. Stine αφορά μια παρέα εφήβων που πρέπει να αντιμετωπίσει διάφορα τρομακτικά και συχνά υπερφυσικά γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη. Μέχρι το 2010 η σειρά είχε σημειώσει πάνω από 80 εκατομμύρια πωλήσεις!

Τo Netflix μας φέρνει το «Fear Street» ως τριλογία ταινιών, τις οποίες έχει σκηνοθετήσει η Leigh Janiak (Honeymoon) βασιζόμενη στην ομότιτλη σειρά βιβλίων. Ο γνωστός συγγραφέας δήλωσε για την τριλογία: «Οι αναγνώστες ξέρουν ότι η σειρά βιβλίων είναι PG (απαραίτητης γονικής συναίνεσης). Αλλά οι ταινίες αξιολογήθηκαν ως R (άνω των 17). Αυτό σημαίνει περισσότερος τρόμος! Έχω δει την επική τριλογία της Leigh Janiak και μπορώ να σας πω ότι οι τρομάρες και τα ουρλιαχτά είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα περίμενα».

Η Janiak από την πλευρά της ανέφερε: «Γυρίσαμε τις τρεις ταινίες 'Fear Street' μέσα σε ένα καλοκαίρι. Είναι ένα όνειρο που το κοινό θα ζήσει την ιστορία με τον ίδιο τρόπο - τη μία πίσω από την άλλη, με αναμονή μόνο μιας εβδομάδας. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους πάντες στον κόσμο του 'Fear Street' των 1994, 1978 και 1666!».

Video Duration
1:14


Λίγα λόγια για την επερχόμενη τριλογία

Fear Street 1 (έρχεται στις 2 Ιουλίου): Το 1994 μια ομάδα νέων παιδιών ανακαλύπτει ότι για πολλά χρόνια συμβαίνουν διάφορα ανατριχιαστικά γεγονότα στην πόλη τους και ενδεχομένως να είναι οι επόμενοι που διατρέχουν κίνδυνο.

Fear Street 2 (έρχεται στις 9 Ιουλίου): Στη δεύτερη ταινία, το 1978, οι campers του Camp Nightwing πρέπει να λύσουν όλοι μαζί ένα τρομακτικό μυστήριο.

Fear Street 3 (έρχεται στις 16 Ιουλίου): Στην τρίτη ταινία βρισκόμαστε πίσω στο 1666. Σε μια πόλη διαδραματίζεται κυνήγι μαγισσών, που οι επιπτώσεις του θα γίνονται εμφανείς για πολλούς αιώνες ακόμα. Ταυτόχρονα το 1994 μια ομάδα νέων προσπαθεί να σπάσει την κατάρα που στοιχειώνει την πόλη τους, πριν να είναι πολύ αργά...

Ο συγγραφέας πίσω από την επιτυχημένη σειρά βιβλίων

Ο R.L. Stine (1943) είναι συγγραφέας, τηλεοπτικός παραγωγός, σεναριογράφος και σύμβουλος εκδόσεων. Αναφέρεται ως ο «Stephen King της παιδικής λογοτεχνίας», καθώς έχει γράψει χιλιάδες βιβλία τρόμου και μυστηρίου παιδικής λογοτεχνίας. Δύο από τις πιο γνωστές σειρές βιβλίων του είναι οι «Ανατριχίλες» και «Οδός Τρόμου». Από το 2008 τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 400 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει βρεθεί τόσες πολλές φορές στη λίστα των bestsellers, που το 2003 το Βιβλίο Guinness τον ανακήρυξε ως τον νούμερο 1 best seller συγγραφέα σειράς παιδικών βιβλίων όλων των εποχών!