«Η δεσποινίς Ορθογραφία» και η οικογένειά της μας συστήνονται!

Περίληψη: Γιαγιά της είναι η σοφή Γλώσσα και μαμά της η... πολύτεκνη Αλφαβήτα. Η Ορθογραφία έχει είκοσι τέσσερα αδέρφια ενώ κάνει συνέχεια παρέα με τον Βένιο τον Μολυβένιο και τον Άκη τον Γομάκη!

Έχουμε φτάσει στα μισά του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στα θρανία. Για όσα πιτσιρίκια βρεθούν στην πρώτη Δημοτικού δεν μιλάμε για επιστροφή, βέβαια, αλλά για μια νέα μεγάλη αρχή. Ο ενθουσιασμός (και από κοντά η αγωνία) είναι στο μυαλό κάθε γονιού και παιδιού αλλά παρέα με ένα καλό βιβλίο όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά στο νέο αυτό κεφάλαιο. «Η Δεσποινίς ορθογραφία και η οικογένειά της» ήρθε για να μάθει στα μικρά παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο κάποιες βασικές αρχές της ελληνικής γλώσσας.

Μέσα από 10 διασκεδαστικές ιστορίες και όμορφη εικονογράφηση ο κόσμος των γραμμάτων και της σωστής χρήσης της γλώσσας ανοίγεται μπροστά στα παιδιά. Πρωταγωνίστρια των ιστοριών είναι η δεσποινίς Ορθογραφία. Γιαγιά της είναι η σοφή Γλώσσα και μαμά της η... πολύτεκνη αλφαβήτα. Η ορθογραφία έχει είκοσι τέσσερα αδέρφια ενώ κάνει συνέχεια παρέα με τον Βένιο τον Μολυβένιο και τον Άκη τον Γομάκη.

Μέσα από τους έξυπνους χαρακτήρες και τις παιχνιδιάρικες ιστορίες τα παιδιά εξοικειώνονται με τα γράμματα τις λέξεις και την έννοια της ορθογραφίας. Έτσι η διαδικασία της μάθησης γίνεται ένα ευχάριστο κομμάτι της ζωής τους και τα παιδιά είναι προετοιμασμένα καλύτερα για το νέο σχολικό έτος. «Η Δεσποινίς Ορθογραφία και η οικογένειά της» είναι ένα τέλειο καλοκαιρινό δώρο για μικρά παιδιά ηλικίας 6 ετών που θέλουν να διασκεδάσουν και -χωρίς να το καταλάβουν- να αρχίσουν να μαθαίνουν κιόλας!

Κάνε το κι εσύ δώρο στο δικό σου παιδί αυτό το καλοκαίρι ή κέρδισέ το! Το Public και οι Εκδόσεις Καλέντη χαρίζουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Η Δεσποινίς Ορθογραφία και η οικογένειά της» σε ισάριθμους (3) τυχερούς

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Νίκος Ζαφειρόπουλος
Νίκη Μάνου
Ελένη Στάικου 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!