Borderlands 3: κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου σε 4 εκδόσεις

Περίληψη: Η Gearbox ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands 3, το οποίο φτάνει στα καταστήματα...

Η Gearbox ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands 3, το οποίο φτάνει στα καταστήματα Public στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One. Η προπαραγγελία αναμένεται να ξεκινήσει οσονούπω και όσοι φροντίσουν να προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν δωρεάν το Gold Weapon Skins Pack.

Ο νέος κόσμος είναι πιο πλούσιος, έχει περισσότερους εχθρούς και ακόμη περισσότερα όπλα. Την 1η Μαϊου θα ακολουθήσει ένα νέο gameplay video που θα μεταδοθεί live, στο πλαίσιο ενός ειδικού event. Αυτό που μάθαμε είναι πως θα κυκλοφορήσουν 4 εκδόσεις συνολικά: η Standard Edition, η Deluxe Edition με έξτρα περιεχόμενο, η Super Deluxe Edition με έξτρα περιεχόμενο και το season pass (που περιλαμβάνει 4 campaign DLC), αλλά και η πιο ακριβή Diamond Loot Chest Collector’s Edition με πολλά συλλεκτικά καλούδια. 

https://youtu.be/6XpqhFTM6rI

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση του Borderlands: Game of the Year Edition, που ξεκινάει να πωλείται άμεσα για PC, PS4 και Xbox One, προσφέροντας HD remastered γραφικά στον τίτλο και όλο το έξτρα περιεχόμενο που κυκλοφόρησε μετά το αρχικό game.