BTS World: Γίνε μάνατζερ της μεγαλύτερης K-Pop μπάντας!

Περίληψη: Οι φαν της K-Pop, από τον τίτλο κιόλας, κατάλαβαν μάλλον για το τι θα μιλήσουμε...

Οι φαν της K-Pop, από τον τίτλο κιόλας, κατάλαβαν μάλλον για το τι θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο. Αν πάλι δεν γνωρίζεις τους BTS ήρθε η ώρα να τους μάθεις. Το boy band από την Κορέα αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της μουσικής βιομηχανίας και οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη.

Η επιρροή τους έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Κορέας και έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη, με τις επιτυχίες τους να φτάνουν στην κορυφή των charts σε πολλές χώρες. Τώρα οι BTS ετοιμάζονται να κατακτήσουν άλλη μία αγορά, αυτή των mobile apps, μέσα από το καινούργιο παιχνίδι BTS World.

Το παιχνίδι που οι φαν περιμένουν εδώ και καιρό είναι σχεδόν έτοιμο. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 26 Ιουνίου τόσο στο iOS όσο και στο Android. Ο ρόλος σου σε αυτό είναι να γίνεις ο μάνατζερ της μπάντας. Στο παιχνίδι μεταφέρεσαι στο 2012 όταν οι BTS έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική. Ο σκοπός σου μόνο ένας, να βοηθήσεις με τις επιλογές σου την μπάντα να φτάσει στην κορυφή.

Πέρα από τις αποστολές που θα βρεις στο παιχνίδι, το περιεχόμενο συμπληρώνεται με πάνω από 100 βίντεοκλιπ, 10.000 φωτογραφίες αλλά και μουσική από το συγκρότημα αποκλειστικά για το παιχνίδι. Στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού μπορείς να πάρεις μία γεύση από την πρώτη αποστολή όπου πρέπει να βρεις το κατάλληλο διαμέρισμα για τα επτά μέλη της μπάντας.

Το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα θα διατίθεται δωρεάν. Θα υπάρχουν όμως και επιλογές για αγορά εικονικού περιεχομένου αλλά και micro transactions για να μπορέσεις πιο εύκολα να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Η εταιρία πίσω από την ανάπτυξη του mobile τίτλου έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι αυτό, αφού έχει φτιάξει πολύ γνωστά παιχνίδια όπως το Marvel: Future Fight και το Lineage 2: Revolution. Αν ανυπομονείς για την κυκλοφορία του BTS World μπορείς να κάνει ήδη προεγγραφή και να ενημερωθείς για την κυκλοφορία του στο iOS και το Android.