GO Retail on Cloud: Ψηφιακό ταμείο λιανικής, με επιδότηση 90%

Περίληψη: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας ξεκινά με το GO Retail on Cloud της SoftOne, την πλέον εύχρηστη και ολοκληρωμένη λύση ταμείου λιανικής.

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι επιβεβλημένη για όλες τις επιχειρήσεις, από την μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ίσως να μην είναι το ίδιο εύκολη η υιοθέτηση ψηφιακών εργαλείων. Τώρα η απόκτηση ψηφιακών εργαλείων για την αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι πιο προσιτή από ποτέ, με επιδότηση 90% της αξίας τους. Αυτό οφείλεται στο πρόγραμμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που υποστηρίζεται από το Public Business.

Αν έχετε επιχείρηση λιανικής, το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνει ψηφιακό είναι το ταμείο. Γι’ αυτό χρειάζεστε το GO Retail on Cloud της SoftOne. Ανακαλύψτε την πιο εύχρηστη και αξιόπιστη λύση ταμείου λιανικής, και κάντε το πρώτο βήμα για ένα digital αύριο με επιδότηση 90%.

Πλεονεκτήματα του GO Retail on Cloud

Η λύση της SoftOne συνδυάζει πολλαπλά οφέλη σε ένα πακέτο. Αντικαθιστώντας την παραδοσιακή ταμειακή με το GO Retail on Cloud μπορείτε να εκδώσετε απεριόριστο αριθμό αποδείξεων και τιμολογίων, τα οποία συνδέονται απευθείας με το myDATA της ΑΑΔΕ. Αυτό σας εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη, τόσο οικονομικής φύσεως όσο και από θέμα χρόνου.

Χρόνο κερδίζετε από το γεγονός ότι δεν θα ασχοληθείτε ξανά με την αποστολή αποδείξεων και τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA – το κάνει η ταμειακή σας για εσάς. Επιπλέον, ως μία λύση που βασίζεται στο cloud, σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρείτε τα δεδομένα της επιχείρησής σας με πιο ασφαλή τρόπο. Και εννοείται πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή από όπου κι αν είστε. Το οικονομικό όφελος από την υιοθέτηση της λύσης ταμείου GO Retail on Cloud ξεκινά από το γεγονός πως δεν χρειάζεται πια να διατηρείται και να συντηρείται κλασική ταμειακή μηχανή, ενώ για τη λειτουργία του δεν απαιτείται φορολογικός μηχανισμός.

Εύκολα, γρήγορα και βιώσιμα

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το GO Retail on Cloud δεν απαιτείται παρά ελάχιστος χρόνος. Η ψηφιακή λύση ταμείου λιανικής της SoftOne σχεδιάστηκε για να είναι plug & play. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε. Σε αυτό συνεισφέρει και το γεγονός πως είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη στη χρήση, οπότε δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος για την εκμάθησή της. Λίγα λεπτά αφότου εγκαταστήσετε το GO Retail on Cloud θα είστε έτοιμοι να εκδώσετε αποδείξεις και τιμολόγια.

Μετατρέποντας το ταμείο σας σε ψηφιακό με τη λύση GO Retail on Cloud, δεν αναβαθμίζετε μόνο τα digital εργαλεία της επιχείρησής σας αλλά την κάνετε και πιο «πράσινη». Το GO Retail on Cloud αξιοποιεί την πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING της SoftOne, κάτι που σας επιτρέπει να εκδίδετε ψηφιακές αποδείξεις και τιμολόγια. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε μείωση της χρήσης χαρτιού. Σαν αποτέλεσμα, έχετε οικονομικό κέρδος, αλλά το σημαντικότερο είναι πως η λειτουργία της επιχείρησής είναι πλέον πιο βιώσιμη, ενώ παράλληλα βοηθάτε τους πελάτες και τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν και εκείνοι πιο βιώσιμα.

Go Retail on Cloud με επιδότηση 90%

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου, η απόκτηση του GO Retail on Cloud, της πιο εύχρηστης και αξιόπιστης λύσης ταμείου λιανικής, μπορεί να γίνει με επιδότηση 90%. Αυτό ισχύει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα I «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. 

Για να αποκτήσετε κι εσείς το GO Retail on Cloud της SoftOne, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στο Public Business μέσω του 2108181333 ή να συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σας business sales agent θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα ενώ θα σας ενημερώσει για τα επιπλέον οφέλη της συνεργασίας σας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας γίνεται απλός, με το Public Business, τη λύση GO Retail on Cloud και την επιδότηση του προγράμματος «Ψηφιακός μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».