Publicbusiness.gr: Ανανεωμένο portal για εταιρικές παραγγελίες με έκπτωση πρώτης αγοράς και γρήγορη παράδοση 

Περίληψη: Το PublicBusiness.gr ανανεώθηκε για να καλύπτει όλες τις εταιρικές ανάγκες για προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού, γραφικής ύλης και λευκών συσκευών  

Το PublicBusiness.gr περνάει σε νέα εποχή. Με πιο φιλική πλοήγηση, μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων για κάθε κλάδο, παράδοση από 24 ώρες και περισσότερες επιλογές πληρωμής γίνεται o απόλυτος προορισμός για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Ξεκινάει με πολύ ελκυστικές προσφορές γνωριμίας :

  • έκπτωση 10% σε ΟΛΑ τα προϊόντα για αγορές 200€ και άνω 

  • έκπτωση 20% μαζί με δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένους κωδικούς γραφικής ύλης αξίας 50€ και άνω

Τα οφέλη του PublicBusiness.gr για κάθε επιχείρηση: 

Το PublicBusiness.gr απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, συμπεριλαμβανομένου του κλάδου εστίασης (HORECA) καλύπτοντας όλες τις ανάγκες προμήθειας εξοπλισμού τεχνολογίας, γραφικής ύλης και λευκών συσκευών. 

Συγκεκριμένα προσφέρει μια σειρά από οφέλη, όπως:

  • 10% έκπτωση πρώτης αγοράς σε όλες τις αγορές άνω των 200€.

  • 20% έκπτωση σε συγκεκριμένους κωδικούς γραφικής ύλης με δωρεάν μεταφορικά αξίας 50€ και άνω

  • Δυνατότητα αγοράς με πίστωση ή δόσεις.

  • Γρήγορη παράδοση εντός 24 ωρών.

  • Εύκολη πλοήγηση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων 

To ανανεωμένο portal για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με χιλιάδες επιλογές για αγορές με την απαραίτητη ευελιξία. Περισσότερα από 100.000 είδη από 15 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, όπως γραφική ύλη και υλικά γραφείου, συσκευές τεχνολογίας, λευκές συσκευες, έπιπλα ακόμα και εξειδικευμένο εξοπλισμό για ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του ανανεωμένου portal. Κοινώς, όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση για να καλύψει τις ανάγκες της, σε όποιον κλάδο και αν δραστηριοποιείται.

Στο PublicBusiness.gr η τεράστια αυτή γκάμα προϊόντων συνδυάζεται με ειδικές τιμές, ακόμα περισσότερες ευέλικτες υπηρεσίες παράδοσης, πληρωμής και μεγάλες προσφορές. Ενδεικτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις  αγορές τους με πίστωση ορίζοντας το δικό τους πλάνο δόσεων.

Μέσα από τους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και το πρόγραμμα δόσεων που προσφέρεται, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή επιχείρηση να διαχειριστεί τις εκάστοτε ανάγκες της με μεγαλύτερη άνεση, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να αποκτήσει τον εξοπλισμό που χρειάζεται χωρίς να επιβαρύνεται άμεσα με το συνολικό κόστος.

Το περιβάλλον του PublicBusiness.gr γίνεται ακόμα πιο εύχρηστο και φιλικό στη πλοήγηση. Μέσω της πλατφόρμας έχουν απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο οι διαδικασίες, κάνοντας έτσι την διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Στη διάθεσή των ενδιαφερόμενων βρίσκεται και η υπηρεσία Next Day Delivery, ώστε να γίνεται η παραλαβή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού σε 24 ώρες, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα, με την υπηρεσία του Προσωπικού Συμβούλου, υπάρχει η δυνατότητα άμεσου ελέγχου του πιστωτικού του εκάστοτε πελάτη, με οπτικοποίηση των προηγούμενων παραγγελιών και πληρωμών.

Τέλος, η νέα υπηρεσία «Λίστες» έρχεται να κάνει ακόμα ταχύτερη την παραγγελιοληψία για τις επαναλαμβανόμενες αγορές της επιχείρησής. Εκεί, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης παραγγελιών για μελλοντική χρήση, ενώ τώρα μπορούν και επιπλέον χρήστες να διαχειρίζονται τις αγορές τους μέσα από τη δημιουργία διαφορετικών προφίλ.

PublicBusiness.gr: Πρώτη στάση για κάθε επιχείρηση

Περισσότεροι από 300.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις είναι μέλη στο PublicBusiness.gr επιλέγοντάς το για τις εταιρικές προμήθειες εξοπλισμού. Επωφεληθείτε από τις προσφορές γνωριμίας της πρώτης αγοράς πραγματοποιώντας εγγραφή στο νέο portal εδώ.