Απαλλαγή Φ.Π.Α. στα Public: Τώρα και online για επαγγελματίες!

Περίληψη: Αμέτρητες επιλογές σε smartphones, laptops, tablets και παιχνιδομηχανές για επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή φόρου Φ.Π.Α 24%, σύμφωνα με το Άρθρο39α.

Τώρα φέρνουμε και online τις VAT Free αγορές χωρίς Φ.Π.Α. για τους επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή Φ.Π.Α 24% σύμφωνα με το Άρθρο 39α. Αν είσαι δικαιούχος έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα από τις αμέτρητες επιλογές σε κινητά, laptops, tablets και παιχνιδομηχανές, με απόλυτη ευελιξία στον τρόπο αγοράς.

Συγκεκριμένα, ως επαγγελματίας μπορείς να κάνεις πλέον VAT Free αγορές χωρίς Φ.Π.Α. με τρείς τρόπους. Ηλεκτρονικά, σε 5 απλά βήματα μέσω Public.gr, τηλεφωνικά, στο 210 81 81 333 με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου εκπροσώπου των Public, ή με μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα Public, όπου οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σε καθοδηγήσουν για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Οι online VAT Free αγορές στο Public.gr γίνονται γρήγορα και απλά, σε 5 μόλις βήματα:

  1. Διαλέγεις το νέο σου laptop, smartphone, tablet και παιχνιδομηχανή
  2. Συμπληρώνεις το Α.Φ.Μ. σου
  3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία με αυτά του εκπροσώπου που έχουν δηλωθεί στην εφαρμογή της Α.Α.Δ.Ε.
  4. Χρησιμοποιείς τον OTP (κωδικό μιας χρήσης), εφόσον ζητηθεί από την εφαρμογή της ΑΑΔΕ
  5. Η αφαίρεση του Φ.Π.Α. γίνεται κατά το τελευταίο βήμα της παραγγελίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιήσεις αγορές με απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24% ως επαγγελματίας, είναι να πιστοποιήσεις πως δικαιούσαι τη συγκεκριμένη απαλλαγή μέσω της ιστοσελίδας της Α.Α.Δ.Ε., επιλέγοντας την κατηγορία Υπηρεσία Άρθρου 39α, παρ. 5.

Στα Public, ως ο #1 omnichannel retailer στη χώρα, απελευθερώνουμε τις δυνατότητες και για τους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές σε αγορές προϊόντων που τους ενδυναμώνουν, επιτρέποντάς τους να ζουν μια καλύτερη και πιο ευέλικτη καθημερινότητα, στο γραφείο αλλά και στο σπίτι.