Call of Duty: Black Ops 4 - ανακοινώθηκε η συλλεκτική Mystery Box έκδοση!

Περίληψη: Αν είσαι οπαδός των FPS και της σειράς Call of Duty, τότε σίγουρα η 10η...

Αν είσαι οπαδός των FPS και της σειράς Call of Duty, τότε σίγουρα η 10η του ερχόμενου Οκτώβρη, είναι ημερομηνία που θα την έχεις “σημαδέψει” στο ημερολόγιό σου, αφού αποτελεί την ημέρα κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops IIII. Αν τώρα είσαι από αυτούς που δεν αρκούνται σε μία απλή έκδοση ενός παιχνιδιού, μην ανησυχείς αφού η Activision έχει για σένα το ιδανικό πακέτο. Στα πλαίσια της San Diego Comic-Con 2018 που έλαβε χώρα την  προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, η εταιρεία αποκάλυψε την απόλυτη συλλεκτική έκδοση για το νέο της τίτλο, την Call of Duty: Black Ops IIII Mystery Box Edition.Όπως πιθανόν να έχεις καταλάβει από το όνομα η συλλεκτική έκδοση έρχεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό κουτί (εμπνευσμένο από το in-game Zombies Mystery box), διακοσμημένο με νεκροζώνταντους με μάτια που φωτίζουν, ενώ δε λείπουν και τα ανάλογα ηχητικά εφέ. Μέσα στο κουτί τώρα θα βρεις τα παρακάτω:
  • Φυσικό αντίτυπο του παιχνιδιού και το Black Ops season pass με όλο το επιπλέον περιεχόμενο.
  • Συλλεκτικό steelboοk με αποκλειστικό artwork.
  • 3 συλλεκτικές λιθογραφές με artwork από τα Voyage of Despair, IX και Βlood of the
  • To πρώτο τεύχος του Call of Duty Zombies κόμικ της Dark Horse.
  • 1 συλλεκτικό παζλ χιλίων κομματιών με ειδικό art για τα 10 χρόνια από τότε που η Treyarch έβαλε τα ζόμπι στο κόσμο του CoD.
  • Ένα σετ με τα συλλεκτικές κονκάρδες που απεικονίζουν τους 4 ήρωες το Zombies mini game: Scarlett Rhodes, Bruno Delacroix, Diego Necalli και Stanton Shaw.
  • 10 συλλεκτικά ραφτά εμπνευσμένα από τα Specialist εικονίδια του παιχνιδιού.
  • Ένα συλλεκτικό Popsocket με το λογότυπο του παιχνιδιού για να το χρησιμοποιείς με το κινητό σου.
Η Mystery box edition είναι διαθέσιμη ήδη για προ-παραγγελία σε επιλεγμένους retailers, ενώ θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 12 Οκτωβρίου μαζί με τις απλές εκδόσεις.  Και μέχρι να αποφασίσεις ποια έκδοση θα παραγγείλεις, ρίξε και μια ματιά στο trailer του Blood of the Dead χάρτη του zombie mode του τίτλου.