Canon Creative Park: Γιορτάζουμε το Halloween στο Public!

Περίληψη: Στo Public γιορτάζουμε το Halloween με τον πιο δημιουργικό τρόπο: διοργανώνουμε παρέα με την Canon μια σειρά εκδηλώσεων στο...

Στo Public γιορτάζουμε το Halloween με τον πιο δημιουργικό τρόπο: διοργανώνουμε παρέα με την Canon μια σειρά εκδηλώσεων στο κατάστημα του Αγίου Δημητρίου (Athens Metro Mall), όπου θα εκτυπώσουμε τις Halloween κάρτες μας με τα πιο ευφάντασα σχέδια! Μια δραστηριότητα που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να φτιάξουν μόνοι τους πανέμορφα δώρα χαρτοκοπτικής χειροτεχνίας, από τη μεγάλη συλλογή διακοσμητικών θεμάτων του Canon Creative Park, ενός site με ελεύθερη πρόσβαση, το οποίο περιέχει χιλιάδες ιδέες για εντυπωσιακά αντικείμενα διακόσμησης. Το Canon Creative Park διαθέτει ειδική κατηγορία διακοσμητικών σχεδίων για το Halloween, ενώ όλα τα πρωτότυπα σχέδια του Canon Creative Park περιέχουν αναλυτικές, αλλά εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα για την κοπή και τη συναρμολόγησή τους, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά να φτιάξει ένα οικονομικό, αλλά με γούστο, δώρο για το αγαπημένο του πρόσωπο.

Το Canon Creative Park μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από οποιαδήποτε συσκευή – smartphone, tablet, υπολογιστή – έχει πρόσβαση στο Internet, ενώ η εκτύπωση των σχεδίων στη μέγιστη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα μπορεί να επιτευχθεί με το πολυμηχάνημα Canon Pixma TS6150, ένα μοντέρνο πολυμηχάνημα με Wi-Fi και μοναδικό design. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέροντας πολλές δυνατότητες. Εξασφαλίζει ταχύτητες ασπρόμαυρης εκτύπωσης, έως 15 σελίδες το λεπτό, και 10 σελίδες το λεπτό σε έγχρωμες εκτυπώσεις. Όσοι προμηθευτούν το πολυμηχάνημα Canon Pixma TS6150, θα πάρουν δώρο μαζί και φωτογραφικό χαρτί για να ξεκινήσουν άμεσα τις εκτυπώσεις! Επιπλέον, οι κάτοχοι εκτυπωτών Canon PIXMA, οι οποίοι εφοδιάζονται με αυθεντικά μελάνια Canon, αποκτούν πρόσβαση στην Premium κατηγορία του Creative Park, η οποία περιλαμβάνει πολλά αποκλειστικά σχέδια! Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις εδώ και κλείστε θέση από τώρα.