Canon Zoemini: Ο εκτυπωτής τσέπης που θα λατρέψεις!

Περίληψη: Μπορεί η Canon να έχει μακρά και... σοβαρή παράδοση στους μικρούς οικιακούς εκτυπωτές, αλλά ο Zoemini διεκδικεί...

Μπορεί η Canon να έχει μακρά και... σοβαρή παράδοση στους μικρούς οικιακούς εκτυπωτές, αλλά ο Zoemini διεκδικεί τον τίτλο του θαυματουργού εκτυπωτή - μινιατούρα! Σκέψου: πόσες φωτογραφίες που τραβάς με το κινητό σου θα ήθελες να τις τυπώσεις επί τόπου, να τις κρεμάσεις στον τοίχο, να τις κολλήσεις στο ψυγείο; Ήρθε ο Canon Zoemini για να σε βοηθήσει. Ξεκινάμε με τα τεχνικά: Συνδέεται άψογα με smartphones χάρη στην εφαρμογή Canon Mini Print, μέσω Bluetooth, για άμεση εκτύπωση φωτογραφιών και στιγμιοτύπων (snaps) από τα social media μέσα σε... δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, τυπώνει φωτογραφίες 5 x 7,6 cm, απευθείας από το κινητό, το tablet, το Facebook ή το Instagram σου.

Ιδανικό αξεσουάρ για επίδοξους φωτογράφους, λοιπόν, που θέλουν να μοιράζονται αμέσως τις καλύτερες στιγμές τους με φίλους και οικογένεια, ενώ χάρη στην αφθονία των μοντέρνων φίλτρων, κάδρων και εφέ AR, που θα βρεις στην εφαρμογή - η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store και το Google Play -, κάνει level up στη δημιουργικότητά σου!

Με διαστάσεις μόλις 118 x 82 x 19mm και βάρος 160 γρ., πλησιάζει αρκετά το μέγεθος κινητού, ενώ για την εκτύπωση χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zink (με κρυστάλλους χρωστικών που ανταποκρίνονται στην θερμότητα), η οποία δίνει άψογο αποτέλεσμα σε πολύ μικρές διαστάσεις. Τα αναλώσιμά του (χαρτιά εκτύπωσης) είναι αδιάβροχα - που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες δεν μουντζουρώνονται και δεν σκίζονται!