Vlogging seminar / Μπες στον κόσμο του vlogging με την Canon και τον Γιώργο Μασχαλίδη!

Περίληψη: To Public μαζί με την Canon ετοιμάζουν μια σειρά από online vlogging σεμινάρια με τον expert του είδους Γιώργο Μασχαλίδη. Δήλωσε συμμετοχή και το ταξίδι ξεκινά!

Είτε σχεδιάζεις τα πρώτα σου βήματα στο YouTube είτε έχεις προτίμηση στα vlogs για το αρχείο σου, σίγουρα έχεις κάνει τις πρώτες απόπειρες με το κινητό σου ή με πιο... επαγγελματικό εξοπλισμό. Τι χρειάζεσαι; Κάμερα με υψηλή ανάλυση και δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνου, για να έχεις ένα ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Θα είναι πολύ βοηθητικό αν η κάμερα διαθέτει ανακλινόμενη/περιστρεφόμενη οθόνη, ώστε να καταγράφεις τον εαυτό σου. Τέλος, αν υπάρχει και σύνδεση Wi-Fi ή Bluetooth, η μεταφορά αρχείων γίνεται παιχνιδάκι!

Τον πρώτο λόγο σε vlogging εξοπλισμό τον έχει η Canon και μαζί της το Public έχει ετοιμάσει μια σειρά από online vlogging σεμινάρια, που θα κατευθύνουν όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα vlogs και θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στους πιο εξοικειωμένους. Τα ενδιαφέροντα αυτά σεμινάρια θα συντονίζει ο Γιώργος Μασχαλίδης, ένας από τους επίσημους φωτογράφους της Canon. Τα δύο πρώτα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή. 

Δηλώστε συμμετοχή για το τρίτο και τελευταίο, που θα πραγματοποιηθεί στις 21/5!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!
 

Για να δηλώσετε συμμετοχή η διαδικασία έχει ως εξής: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας εδώ, ώστε να πάρετε μέρος στην κλήρωση, που θα πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν από κάθε web seminar. Οι νικητές θα ειδοποιούνται με σχετικό email, ώστε να συντονίσουμε μαζί τους την παρακολούθηση. Σε ενδεχόμενο ακύρωσης θα γίνεται εκ νέου κλήρωση, ώσπου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων. 

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για την διεκδίκηση της ελαφρύτερης παγκοσμίως DSLR φωτογραφικής μηχανής, Canon EOS 250D. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι η ελαφρύτερη στην κατηγορία της και προσφέρει ανάλυση 24,1MP, πλάνα 4K και έρχεται με φακό 18-55mm. Διαθέτει, επίσης, περιστρεφόμενη και ανακλινόμενη οθόνη 3ʺ για να βλέπεις πάντα ό,τι καταγράφεις, και συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi για να μοιράζεσαι στη στιγμή τις λήψεις σου.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μασχαλίδη: Ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία από το 2011. Είναι ιδρυτής της μεγαλύτερης ελληνικής φωτογραφικής κοινότητας photocontest.gr και ένας από τους επίσημους φωτογράφους της Canon.

Με αφορμή την ενασχόλησή του με το Photo Contest, ο Γιώργος παράγει συνεχώς βίντεο στο YouTube, μέσα ή έξω από το στούντιο! Η κάμερα είναι η... προέκταση του χεριού του και εργαλείο για τη δουλειά του. Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία ενώ παράλληλα δεν παύει να δημιουργεί τα δικά του φωτογραφικά projects. Πρόσφατα μάλιστα, η φωτογραφία του με τίτλο Planet Earth right now ταξίδεψε σε περισσότερες από 15 χώρες, επικοινωνώντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την προστασία κατά του κορονοϊού.