CES 2019: To πιεσόμετρο BPM Core της Withings τα κάνει όλα!

Περίληψη: Η Withings είναι μια εταιρεία γνωστή κυρίως για τα wearables της, μια φήμη που φρόντισε...

Η Withings είναι μια εταιρεία γνωστή κυρίως για τα wearables της, μια φήμη που φρόντισε να επιβεβαιώσει πλήρως στη CES 2019 παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και το BPM Core, ένα έξυπνο πιεσόμετρο που έρχεται να φέρει την επανάσταση στην κατηγορία του. Ξεχάστε τα παραδοσιακά πιεσόμετρα με τη φούσκα, τον αεριοθάλαμο-περιβραχιόνιο και το στηθοσκόπιο: το BPM Core είναι απλά… το μέλλον!

Το design του είναι κομψό και λιτό, υιοθετώντας μοντέρνες γραμμές και δίχως να προδίδει σε καμία περίπτωση τις δυνατότητές του. Διαθέτει μια σειρά από αισθητήρες που του επιτρέπουν να μετρά την πίεση του αίματος και τον σφυγμό ακούγοντας με απόλυτη ακρίβεια την καρδιά. Τι το παραπάνω κάνει σε σχέση με τα υπόλοιπα; Είναι σε θέση να πραγματοποιήσει καρδιογράφημα σε χρόνο μικρότερο του ενός λεπτού, παράλληλα με τη μέτρηση της πίεσης και των παλμών σας!

Εσείς απλά το φοράτε στο μπράτσο σας, όπως θα κάνατε με ένα οποιοδήποτε πιεσόμετρο, επιλέγετε τις λειτουργίες που θέλετε και αφήνετε το BPM Core να κάνει τη δουλειά του. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το ειδικό Health Mate app, ενώ η επικοινωνία του πιεσόμετρου της Withings με το smartphone σας γίνεται μέσω Bluetooth ή Wi-Fi.

Το BPM Core δεν θα αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση τον γιατρό σας. Θα τον βοηθήσει ωστόσο σημαντικά στο έργο του, καθώς θα του προσφέρει πλήθος δεδομένων. Επιπρόσθετα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην πρόληψη σοβαρών καταστάσεων και επεισοδίων, αφού είναι σε θέση να εντοπίσει αρρυθμίες και άλλες καρδιακές δυσλειτουργίες, επισπεύδοντας την επίσκεψη στον γιατρό.

Η διάθεση του BPM Core δε θα αργήσει, καθώς η Withings περιμένει τις τελικές πιστοποιήσεις για το προϊόν της. Πρόθεση της γαλλικής εταιρείας είναι αυτό να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το τρέχον τρίμηνο στην τιμή των $249.

Δείτε συγκεντρωμένα εδώ όλα τα άρθρα-ανταποκρίσεις του Public Blog από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας!