CES 2019: Η LG κλέβει εντυπώσεις με 8K σε LCD και OLED

Περίληψη: Άκρως εντυπωσιακή η παρουσία της LG σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις στη CES 2019, με...

Άκρως εντυπωσιακή η παρουσία της LG σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις στη CES 2019, με τα νέα LCD και OLED μοντέλα της εταιρείας να κάνουν πρεμιέρα στο Λας Βέγκας!

Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις έκλεψε η 8K OLED Z9 των 88 ιντσών με την κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας της, την εκπληκτική αντίθεση και το βαθύ, πραγματικό μαύρο της.

Με υπέροχο design και επεξεργαστή A9 Gen 2, συνδυάζει ιδανικά το στυλ με τις επιδόσεις: ο αλγόριθμος deep learning, με τον οποίο την έχει πλαισιώσει η LG, της επιτρέπει να αναλύει το περιεχόμενο αλλά και τις συνθήκες προβολής ανά πάσα στιγμή, προσαρμόζοντας την όλη εμπειρία καταλλήλως.

Πέραν της Z9 και τα υπόλοιπα νέα high end μοντέλα των τηλεοράσεων της LG, όπως τα W9, E9 και C9 της σειράς OLED, διαθέτουν θύρα HDMI 2.1 για αναπαραγωγή 4K περιεχομένου στα 120 καρέ το δευτερόλεπτο.

Υποστηρίζουν επίσης HDR10, Advanced HDR, HLG και Dolby Vision, ενώ σε ό,τι αφορά τον ήχο προσφέρονται λειτουργία ανάμειξης δύο καναλιών για πειστικό 5.1 surround και Dolby Atmos.

Τα μοντέλα με ThinQ AI, μάλιστα, υποστηρίζουν Google Assistant και Amazon Alexa, με την υλοποίηση της δεύτερης να είναι υποδειγματικής, καθώς ο χρήστης με το πάτημα ενός κουμπιού έχει πρόσβαση μέχρι και στις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές του σπιτιού!

Όσο για τα LCD μοντέλα της LG, τα οποία μετονομάζονται σε NanoCell TV, υποδέχθηκαν δύο καινούριες σειρές: τις SM8X και SM9X. Αμφότερες προσφέρουν βελτιωμένη εικόνα και ήχο χάρη στον αλγόριθμο deep learning και το σύστημα ThinQ, ενώ σε επιλεγμένα μοντέλα διατίθενται και θύρες HDMI 2.1. Η δε 8Κ SM99 των 75 ιντσών, ναυαρχίδα της LG στις LCD τηλεοράσεις, είναι εξοπλισμένη και με επεξεργαστή Α9 Gen 2.

Οι καινούριες OLED και NanoCell TV της LG αναμένονται στην αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ για την 8K OLED δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση...

Δείτε συγκεντρωμένα εδώ όλα τα άρθρα-ανταποκρίσεις του Public Blog από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας!