CES 2019: Το Razer Turret φέρνει την επανάσταση στο console gaming!

Περίληψη: Μια από τις βασικές διαφορές μεταξύ PC και console gaming είναι ο χειρισμός: στους μεν...

Μια από τις βασικές διαφορές μεταξύ PC και console gaming είναι ο χειρισμός: στους μεν υπολογιστές βασιλεύουν διαχρονικά το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, στις δε κονσόλες κυριαρχούν τα χειριστήρια. Κι, όμως, αυτοί που παίζουν στα PC έχουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληκτρολογίου/ποντικιού και χειριστηρίου. Εκείνοι που παίζουν στις κονσόλες, ωστόσο;

Κι όμως, τα πράγματα αλλάζουν χάρη στο Razer Turret, το σετ με το οποίο ξεκινά και επίσημα η υποστήριξη πληκτρολογίου/ποντικιού στο Xbox One! Οι κάτοχοι του συστήματος της Microsoft θα πάρουν μια γεύση από WASD και δεξί/αριστερό «κλικ» χάρη σε ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που κάνει… level up στο console gaming!

Το Turret αποτελείται από ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο, αμφότερα ασύρματα και με μηχανικούς διακόπτες. Στα δεξιά του πληκτρολογίου υπάρχει πτυσσόμενο mousemat (οι αριστερόχειρες ατύχησαν), ενώ η βάση του γίνεται υποστήριγμα για τους καρπούς, έτσι ώστε να το χρησιμοποιείτε άνετα. Το πληκτρολόγιο διαθέτει φωτισμό Chroma 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ το ποντίκι διαθέται αισθητήρα 5G με ανάλυση 16.000 DPI. Η αυτονομία του σετ δεν είναι άσχημη, καθώς φτάνει τις 43 ώρες με μία μόνο φόρτιση - 11 αν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τον φωτισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Turret μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με Xbox One όσο και με PC. Οι τίτλοι με τους οποίους μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε στο σύστημα της Microsoft βέβαια δεν είναι πολλοί, ωστόσο αυτό λογικά θα αλλάξει στο μέλλον καθώς στη λίστα θα προστίθενται κι άλλα παιχνίδια (για την ώρα συναντάμε κυκλοφορίες όπως τα Fortnite, Gears of War 5 και Minecraft.

H τιμή του Turret εντοπίζεται στα $250, αν και για την ευρωπαϊκή αγορά η Razer ανέφερε τα 190€. Όσο για τη διάθεσή του αναμένεται προσεχώς.

Δείτε συγκεντρωμένα εδώ όλα τα άρθρα-ανταποκρίσεις του Public Blog από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας!