Chilly’s: Ο ιδανικός σύντροφος (και) για το καλοκαίρι!

Περίληψη: Αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει σε κάθε backpack όλο το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα...

Αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει σε κάθε backpack όλο το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα δροσερό μπουκάλι νερό. Πώς θα το καταφέρεις όμως με τόση ζέστη; 

Ή πάρε το εξής σενάριο: Φεύγεις το πρωί από το σπίτι, ετοιμάζεις τον καφέ σου με κάμποσο πάγο και μέσα σε μισή ώρα ο πάγος έχει εξαφανιστεί και ο φραπέ ή ο φρέντο σου έχει νερώσει απογοητευτικά. Τι κάνεις; Έμπρός καλό μου θερμός – αλλά όχι όποιο κι όποιο! Έχουμε αδυναμία στα κομψά Chilly’s Bottles, που κάνουν θαύματα.

Όπου κι αν πηγαίνεις, από βόλτες στην πόλη μέχρι την παραλία, πάρε μαζί σου τα μπουκάλια Chilly’s 500mL, για να κρατήσεις το ρόφημά σου κρύο μέχρι και 24 ώρες! Θα τα βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr στα πιο καλοκαιρινά σχέδια: φλαμίνγκο, ανανάδες ή κοκτέιλ και μπες για τα καλά σε summer mood!

Αν, τώρα, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι εσύ επιμένεις στα ζεστά ροφήματα, τα θερμός Chilly’s θα τα κρατήσουν στην ιδανική θερμοκρασία για πάνω 12 ώρες. Αυτό το καταφέρνουν χάρη στα διπλά τοιχώματα κενού, που παρέχουν αξεπέραστη μόνωση στο εσωτερικό του μπουκαλιού! Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και δεν χρησιμοποιούνται πλαστικά υλικά, όπως BPA.

Μα το πιο σημαντικό είναι ότι με ένα μπουκάλι Chilly’s, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον, καθώς μειώνεις τη χρήση πλαστικού. Με ένα επαναχρησιμοποιούμενο θερμός δεν θα βασίζεσαι σε πλαστικά μιας χρήσης, όπως τα κλασικά μπουκαλάκια νερού που βρίσκουμε παντού.

Ακόμα και backpack να μην έχεις, μπορείς να βάλεις τα μπουκάλια Chilly’s σε κάθε τσάντα άφοβα. Ο αεροστεγής σχεδιασμός τους με το στεγανό καπάκι εγγυώνται ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές!

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την πιο καλοκαιρινή εκδοχή των τριών (3) θερμός Chilly's χαρίζοντάς τα σε ισάριθμους (3) τυχερούς

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Τζένη Μαλάμη
Νίκος Πετρουλάκης
Δημήτρης Ξυδάς

Stay tuned στο Public Blog για περισσότερους διαγωνισμούς!